Осіннє рівнодення 23 вересня 2022: як прожити енергетично складний день та що категорично заборонено робити

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022 року — вважається дуже сильним енергетично днем. Цього разу ми всією планетою будемо виходити на новий рівень космічних вібрацій і важливо дотриматися всіх порад астрологів, аби вдало пережити неспокійний період.

Дні сонцестояння здавна вважалися особливими у народі. Часто такі перехідні дати супроводжувалися народними гуляннями та обрядами. Досі є окремі етнічні групи населення у світі, які у ці особливі події проводять шаманські обряди та навіть підносять дари Вищим силам. Осіннє рівнодення 23 вересня 2022 року вважається дуже потужним моментом переходу всієї природи у потік зимового завмирання.

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022 року

Зміни в енергетичному полі планети пов’язані з тим, у точці 23.09 змінюється біополе Землі. Всі потоки ущільнюються, а значить і несуть вплив на людину. Спостерігається у цей час відчуття порушення рівноваги та нестабільність самопочуття. Часто виникають скарги на головний біль, стрибки артеріального тиску.

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022: що не можна робити у цей день

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022 року

За 12 годин до переходу Сонця у знак Терези, слід зупинити всі свої процеси планування. Не можна складати бюджети, купувати квитки чи їхати у довгу дорогу. Справи можуть бути приречені на провал. Також не потрібно планувати одруження, хрестини чи вінчання на цей період.

Також не слід підписувати договори, відправляти кошти на банківські рахунки. Не переживайте, що ви можете не встигнути свої справи — все налагодиться після 23-го числа, коли планета досягне точки стабільності.

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022: що обов’язково слід встигнути зробити

Осіннє рівнодення 23 вересня 2022 року

В українській традиції осіннє рівнодення асоціювалося з переходом з молодого стану у старечий. Бажано у цю дату створити собі умови для позитивного оновлення: викидайте старі речі, прощайтеся з мотлохом та роздавайте одяг нужденним. Гарним ритуалом буде паління свічок, бажано червоного чи білого кольору.

Під час сонячної активності слід зробити наступне для гарного самопочуття:

  • Лягти спати за 2 години до зміни астрономічної доби
  • Пити багато води
  • Не лихословити та уникати словесних маніпуляцій
  • Подарувати собі годину тиші без інформаційного шуму і зблизитися з природою

Нагадаємо, що осіннє рівнодення 23 вересні 2022 року також співпадає з початком Ретроградного Меркурію. Не слід боятися цього періоду, адже зараз всім нам будуть відкриватися підсвідомі таємниці, а у більшості з’явиться можливість вийти на новий фінансовий рівень.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.