Мішелін Рокбрюн, дружина Шона Коннера опублікувала останню спільну світлину і поділилася спогадами

Такий зворушливий жест для шанувальників таланту свого коханого чоловіка у часі скорботи не може не розчулити. На таке здатна людина, яка по правді кохала і була коханою. Bravo Michelle.

91-річна французька художниця Мішелін Рокбрюн, дружина покійного ірладського актора Шона Коннері, поділилася в Instagram останнім сімейним фото, зробленим у травні 2020 року з нагоди 45-ї річниці шлюбу, повідомляє Daily Mail

Так просто, по-людськи, жінка довірливо поділилася подробицями, що її чоловік останні місяці хворів на деменцію і не міг себе виразити. Це для нього було нестерпно боляче. «Він помер уві сні, і це був  дуже мирний відхід. Я була з ним поруч, а він просто вислизнув. Це було саме те, чого він хотів».

Мішель востаннє висловила своє захоплення людиною, яку любила, яку добре знала, з якою прожила майже пів століття. Але, актора, якого любили й ми. «Він був чудовим….Він був прикладом для наслідування», − пише жінка.

У Шона і Мішель неймовірна історія кохання і життя. Я переповім її ще раз.

Ще до зустрічі Мішель побачила Шона, як несе її на руках. На той час вона була замужем, але вони таки невдовзі зустрілися на турнірі з гольфу і познайомилися. Шон також мав сім’ю і сина.

Через рік після знайомства за наполяганням актора, жінка знов дозволила їхню зустріч, яка потім переросла у довгих п’ять років таємного кохання. Зрештою, вони порвали стосунки у сім’ях і з‘єдналися, створивши свою.

Протягом десятиліть пара леліяла своє кохання, оберігаючи від публічності і присмачуючи різноманітними романтичними сюрпризами і дотепами.

Останні роки, після того, як актор закінчив свою кар’єру, вони усамітнилися у будиночку на Багамах.

«Без нього буде дуже важко», – пише любляча дружина. І нам також, і нам також, дорога Мішель.

Схожі статті

“Це зашквар”: найкращі комедійні фільми, в яких не знявся Юрій Горбунов — Катерина Осадча вже дивиться

Певно, ми не можемо осягнути всю глибину комедійного таланту Юрія Горбунова, тому цю нелегку справу залишимо нащадкам. А поки пропонуємо переглянути найкращі комедії без участі популярного ведучого.

4 найкращих романтичних комедії на думку глядачів: сміх, сльози та кохання — що подивитись на вихідних

Кіно дозволяє на кілька годин перенестися в інший світ, прожити нове життя з його героями. А коли це романтична комедія, вона ще й дарує багато приємних емоцій. Особливо в компанії з коханою людиною.

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.