Більше не Хюррем і не Валіде Султан: Ольга Сумська розповіла про свою нову роль у турецькому серіалі

Українська Роксолана Ольга Сумська, здається на все життя поєднала себе з історією турецького кінематографу. Оскільки стала частиною історії життя жінки, яка була коханням усього життя турецького Султана.

Ольга зіграла Хюррем Султан в українській версії серіалу про життя Роксолани, тоді, у 90-ті роки ця роль принесла жінці славу та гарний старт кар’єри. Та скільки б ролей не зіграла Сумська, вона назавжди залишається Роксоланою. Проте ця роль не пройшла й повз турецьких режисерів та продюсерів, оскільки їх серіали показують у багатьох країнах світу, і в Україні також. Але для цього потрібен гарний дубляж.

Українська Роксолана

Оскільки Сумська вже знала досконало історію Хюррем то у серіалі “Величне століття” їй пропонували озвучити саме її  для українських глядачів. Але на той момент Оля мала брак часу, тому її голосом заговорила мати Султана Сулеймана Валіде Султан.

Українці відразу впізнали Ольгу, та були дуже раді чути саме її голос, який супроводжував нас всі сезони “Величного століття”. Та насправді це не єдина роль у турецькому серіалі, яку озвучила Сумська.

Днями Ольга виклала історію у соціальну мережу instagram, де розповіла про свою героїню. Виявляється, що актриса бере активну участь у серіалі, який має дві назви “Крила кохання” або “Дочка посла”. Там їй дісталась роль норовливої тітки Халісе.

Героїня Сумської

Серіал, звісно, про кохання, але не тільки, сюжет розгортається між двома закоханими, на ім’я Наре і Саджара. Цих двох розлучили ще багато років тому, але ж кохання нікуди не поділося. І ось, крізь роки у них з’явився шанс бути разом. Але на шляху до щастя їм доведеться пройти через безліч випробувань та життєвих перешкод.

Сюжет затягує з перших хвилин, а ще більше приваблюють краєвиди, адже серіал знімають у Чорногорії, на березі Егейського моря та на заході Туреччини, в місті Мугла. Режисери приділили багато часу для того, щоб показати природу. Тож, цей серіал змусить вас у нього закохатися, особливо за участі Ольги Сумської.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.