Тест на знання “МастерШеф”: хто має титули Бог м’яса, Королева десертів, найбагатший учасник та інші

Кожен учасник на кулінарному шоу "МастерШеф" – це справжній скарб, оскільки кожен має свою особливу родзинку. Як вже давно відомо, на проєкти неможливо потрапити, якщо не зачепити чимось на кастингу. Така ж сама історія й з кулінарним проєктом.

Кожен сезон запалює свою зірку, і можливо, навіть не одну, оскільки з кількох тисяч людей, обирають лише невелику кількість найцікавіших учасників, які змагаються між собою та водночас проявляються і як кухарі, і як люди. Тож, дехто зміг настільки виділитись поміж інших, що навіть отримав особистий титул.

Королева десертів

Ліза Глінстка

Звісно це звання дісталось Лізі Глінській, яка здобула перемогу у другому сезоні проєкту. Ліза й справді неймовірно професійний кондитер, і її десерти завжди вражали суддів своїм смаком та виглядом, а інколи й рецептами.

Катя Пескова

Та це звання ділить разом з Глінською ще й Катерина Пескова.  Жіночка також була єдина королева солодощів у своєму сезоні.

Бог борщу

Євген Клопотенко

Несумнівно це Євген Клопотенко. Напевно в жодному сезоні не було настільки пристрасного фаната українського борщу. Клопотенко знає купу рецептів, але має у своєму арсеналі й свій особливий. І навіть цьогоріч він зрівняв колір борщу з трендовим кольором від Pantone.

Найбагатший учасник

Катерина Велика

А точніше, учасниця, і це безумовно Катерина Велика, яка постійно хизувалась своїми статками та щодня їздила на зйомки на різних автомобілях. Так, Катерина навіть не приховує цього, проте, їй звання не стосується кухні, а стосується її фінансового статусу.

Бог м’яса

Алік Мкртчян

Чоловік зі східною кров’ю Алік Мкртчян безумовно є Богом м’ясних страв. Судді постійно перебували у захваті від його рецептів приготування м’яса. Можливо на це впливає його коріння, адже в Арменії дуже люблять смачно готувати м’ясо.

Майстер гострих слів

Анатолій Цуперяк

Безумовно це Анатолій Цуперяк, його висловлювання та образи на адресу інших учасників стали просто сучасними перлами. Так, як сварився Цуперяк, не сварився ніхто. Тому, це його звання по праву.

Бог молекулярної кухні

Олександр Цвігун

Так, так, це переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун. Юний і талановитий кухар, який часто використовував знання з молекулярної кухні та продемонстрував всій країні зелену олію та багато інших експериментів.

Схожі статті

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.

Як зберігати часник в квартирі так, щоб він не висихав, не жовтів і не проростав: прості та корисні поради

Сьогодні ми поділимось з вами корисними лайфхаками, що допоможуть зберегти свіжість та колір часнику навіть при низьких температурах.

Одна деталь у зовнішності робила наложницю фавориткою Султана: сьогодні вона тільки відштовхує чоловіків

Гарем султана — це складна система, яка управлялася ієрархією, релігією та сімейними узами. Навколо цього явища ходило дуже багато пліток, але далеко не всі вони відповідали дійсності.

Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.