Великодній манікюр для довгих і коротких нігтів: ТОП-10 ідей дизайну, які будуть в тренді весною 2023

Тренди на манікюр завжди змінюються в шаленому темпі. Але не поспішайте хвилюватись та чимдуж бігти до майстра за порадою: у цій статті ми зібрали топ з 10 найпопулярніших ідей для коротких та довгих нігтиків, які точно підійдуть саме вам.

Уже зовсім скоро Великдень. А це означає не тільки смачну паску, розфарбовані яйця та прикрашені кошики до церкви. Це також привід додати до свого вигляду певну родзинку, щоб потішити себе та близьких. Святковий манікюр якраз підійде. Оберіть той тренд весни 2023 року, який точно вам сподобається та не залишить байдужою.

  1. Нюдові переливи. Виглядають дуже ніжно та справді по-весняному. За бажанням можна додати блискіток — виходить неймовірно.
  2. Мерехтливі однотонні. Саме те, для красунь, кому набрид нюд, але хто надає перевагу одному улюбленому кольору.

    Трендові переливи й блискучий однотонний
    Трендові переливи й блискучий однотонний
  3. Класичний френч. Він, як то кажуть, ніколи не виходить з моди. І ті, хто обирають саме його, будуть завжди впевнені в своєму смаку та актуальності. Френч насправді має багато варіацій. Якщо ж ніжний манікюр знов у тренді, тоді чому не додати грайливих блискіток?
  4. Геометричні патерни або ж агресивний анімалістичний стиль. Якщо у вас енергійний характер чи яскравий настрій, то ці нігтики точно підійдуть вам. Чудово виглядає і для коротких нігтиків. Не забудьте залишити кілька пальчиків однотонними, щоб трендово увиразнити візерунок.

    Ніжний френч і яскраві візерунки
    Ніжний френч і яскраві візерунки
  5. Легкий обмре на рожеві нігті. Цей колір знову трендовий і чудово поєднується з різноманітними техніками. Чому б тоді не зробити маленький перехід на рожевому тлі?
  6. Малюнки та зелений колір. Весною так прекрасно все розквітає — іноді хочеться розцвісти і самій. Трендово буде поєднати квіткові дизайни та зелене, ніби весняна галявина, тло.

    Рожевий омбре і яскравий зелений
    Рожевий омбре й стильний зелений
  7. Квіти, квіти та ще раз квіти. Як ми вже згадували в попередньому пункті, весна — це пора саме для квітів. Тому в цей час трендово поєднувати рослинні візерунки та трендові кольори. Дайте собі волю та оберіть найкращий для вас дизайн.
  8. Гілочки та рослини. Не квітами єдиними, як то кажуть. На довгих нігтях чудово підкреслять елегантну форму гілчасті прямі та закручені узори.

    Ніжні квіти та стримані гілочки
    Ніжні квіти та стримані гілочки
  9. Перепелині шкарлупки. Погодьтеся, що текстура перепелиного яйця виглядає доволі цікаво. І це можна добре й влучно використати в дизайні ваших нігтиків.
  10. Строгі хромовані відблиски точно знайдуть відгук у своїх поціновувачів. Яскраві, точні та вишукані — так їх можна описати цей дизайн.

    Перепелині крапинки та вишукані хромовані
    Перепелині крапинки та вишукані хромовані

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.