Нові герої нашого часу: заслуги та досягнення засновниці фонду “Знайти своїх” Катерини Осадчої

Слово герой вже давно змінило своє значення, оскільки нові часи для нашої країни чітко показали нам, наскільки сильне і потужне значення має це слово, яке зберігає у собі волю і силу нашого народу та жагу до життя.

Україна за останні півтора року поповнилась новими іменами, яких можна внести у список героїв України, адже саме вони роблять дещо неймовірне для нашого народу і для нашого майбутнього. Це наші захисники, які гідно і відважно виборюють нашу свободу на фронті, волонтери, які роблять щось неймовірне, аби дістати все, чого потребують люди і військові. Це мирні жителі кожного міста і кожного населеного пункту, який постраждав від злочинів росіян.

Катя Осадча допомагає багатодітним родинам
Катя Осадча допомагає багатодітним родинам і Україні

Тож, можна сміливо сказати, що нині в Україні кожен є на своєму місці, у кожного громадянина є своє завдання, яке він має виконати і продовжувати завжди боротися за свою свободу і за цілісність нашої країни. І кожен з нас щодня докладає чималих зусиль для того, щоб продовжувати жити своїм власним життям і бути чесним з собою, та ще й приносити користь іншим.

Наприклад, відома телеведуча Катерина Осадча відкинула на другий план свої амбіції у журналістиці й змогла стати справжньою героїнею нового часу. Адже саме Катя заснувала благодійний фонд “Знайти своїх”, який допомагає людям відшукати родичів, які зникли безвісті, на війні, на фронті, в окупованих місцях і так далі.

Це просто неймовірний проєкт, який рятує життя і долі людей, який вселяє віру у те, що люди можуть продовжувати життя й вміти вірити у світле майбутнє. Команда Катерини – це віддані професіонали, які можуть насправді відшукати потрібну людину.

Катя Осадча
Катя Осадча

Також Осадча придбала будинок родині, яка залишилась без годувальника, але з багатьма дітьми. І це також великий вчинок зі сторони ведучої. Тому, Катю можна сміливо назвати героїнею нового часу.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.