Три варіанти виходу: поради від популярного практикуючого психолога, якщо вас зрадили

Зрада - це завжди погано. Бо несподівано. Бо майже завжди, коли все шкереберть. Але суть в тому, щоб не зупинитися, знайти рішення, пережити і йти далі.

Зрада – це завжди трагедія. При чому, для усіх трьох: для того, хто зрадив, для того, кого зрадили і для третьої сторони, з якою зрадили, також. Про це розповів практикуючий психолог  Михайло Лабковський.

Жінки і чоловіки по-різному дивляться на зраду. Просто тому, що вони дві різні планети. Більшість жінок, характеризуючи зраду, скажуть, що це нав’язлива думка про когось. А більшість чоловіків при слові «зрада» подумають про секс. Але і в тих, і в інших це завжди про обмануту довіру.

Михайло Лабковський

Саме цей фактор обману у зраді є найстрашніший і найбільше лякає. Бо, виявляється, у тебе за спиною кохана людина жила іншим життям, в якому тобі вже не було місця.

Є три варіанти розв’язання ситуації: розлучення, пробачення і відкладення рішення, тобто дозволити відносинам розвиватися за новим сценарієм, з урахуванням нових обставин.

Варіант 1: Розлучення

Це вам і тільки вам вирішувати. Але не перетворюйте своє і життя партнера у пекло – з постійними допитами, докорами і звинувачуваннями.

Задайте собі запитання і чесно на нього дайте відповідь: ви готові пробачити? Забути не вдасться.

Якщо ні, тоді розлучайтеся.

Варіант 2: Пробачення

Найскладніше, що залишається після того, як ви ніби пробачили – це невідання. Треба буде давати собі раду із запитаннями: «Якими тепер будуть наші відносини? «Чи люблять мене, як і раніше?». І найголовніше, потрібно домовитися з собою про реакцію і наступні дії, якщо це повториться знову.

Варіант 3: Дозволити відносинам розвиватися з урахуванням нових обставин

У цьому випадку треба бути чесним з самим собою і з партнером. Бо тут немає правильного і неправильного рішення.

Якщо є готовність пробачити, терпимість до ситуації, то чому б і не попробувати?

Але, якщо образа не покидає і немає вже почуття, то не потрібно клеїти те, що уже неможливо склеїти. Потрібно розбігатися.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.