Матимете купу проблем і шалених розтрат: які моделі німецьких авто краще не купувати, бо вони ненадійні

Німеччину завжди вважали країною з якісним обладнанням і технікою, адже це навіть не дивно, бо країна насправді гарно розвинена у всіх сферах. Це стосується й автомобілів, які виробляють в Німеччині.

Так, серед автолюбителів заведено вважати, що німецькі машини є найякіснішими й вони можуть слугувати довше і якісніше ніж інші. І насправді багаторічна практика це підтверджує. Але далеко не всім моделі машин є насправді такими гарними, як їх описують та рекламують. Тож, сьогодні ми поговоримо про  найменш надійні німецькі автомобілі.

BMW 7 Series

BMW 7 series

Дана модель BMW – це дуже живий та потужний автомобіль. Його власники люблять на ньому ганяти пустими трасами. Виглядають авто сучасно, комфорт на високому рівні й за свої 5500 тисяч доларів автомобіль відмінний. Але тут є серйозні  проблеми з електронікою. Знайти хорошого автоелектрика, який розібрався б у BMW вкрай важко, а знайти який може виправити на BMW 7 Series практично неможливо. Тож, якщо ваш автомобіль припинить працювати, вам доведеться купувати новий і більш надійний.

Mercedes CLA

Mercedes CLA

Неймовірно потужний німецький автомобіль Mercedes CLA побудований на базі моделі A-class, але має більш стильний кузов. Машина виглядає привабливо як зовні, так і всередині. Загалом, це гарний вибір. Але є проблема, це знову ж електроніка. Якщо почнуться збої в роботі, то спокою власник не побачить дуже довго, а точніше допоки не придбає нове авто.

Audi R8

Audi R8

Audi R8 є не найякіснішим автомобілем, хоча і звучить це доволі дивно. Вартість цього суперкара в Україні, близько 40 тисяч доларів. Але найбільша проблема, для українських водіїв – занадто дороге і неоправдане обслуговування та складність замовлення запчастин. Ще один мінус – це ніжна паливна система. Для цієї моделі не підійде будь-яке паливо, інакше доведеться жити на СТО.

Mercedes ML

Mercedes ML

Кросовер Mercedes ML можна придбати всього за 9400 доларів. Автомобіль за роки свого існування став дуже популярним. Особливо у перші роки після виходу. Але як і інші автомобілі, це так само страждає від електроніки й має дорогі запчастини, які важко дістати.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.