Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024, щоб не відштовхнути вдачу Дерев’яного Дракона (ФОТО)

За китайським календарем на зміну Чорному водяному Кролику символом 2023 року прийде рік Зеленого дерев'яного Дракона. Пануватиме новий символ з 10 лютого 2024 року по 28 січня 2025 року.

Кожен символ східного гороскопу вступає у свої права раз на 12 років, а унікальна комбінація знака та стихії повторюється раз на 60 років. Виходить, наступного разу Дерев’яний Дракон буде покровителем 2084 року.

Символ 2024 року має величезну силу. Відповідно до китайських традицій, Дракон є уособленням імператорської влади. Це один із наймогутніших знаків, що символізують владу, силу та енергію.

Новий рік 2024 буде пов’язаний з квітами, які передають життєрадісність, оптимістичність, стійкість та стабільність. Палітра кольорів допоможе врівноважити занепокоєння оптимізмом. Відроджується акцент на стриманості та практичності сприятиме зростанню популярності півтонів та нейтральних відтінків, які символізуватимуть прагнення до відпочинку та рівноваги. Кольори нового року 2024 будуть переходити від яскравих та насичених до м’яких та нейтральних.

Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024

На кого чекають неприємності за китайським гороскоп?
Які кольори не можна вдягати на Новий рік 2024

Колір, який категорично не підходить для того, щоб зустрічати Новий, 2024 рік, жовтий. Щоб зрозуміти причину, необхідно заглибитися в історію Китаю, адже Новий, 2024 рік, ми зустрічаємо за східним гороскопом.

У цій країні одяг жовтого кольору можна носити виключно монархам. Для всіх інших вона була під суворою забороною.
Символ року Дракон із трепетом ставиться до традицій своєї країни, тому для того, щоб заслужити його прихильність, звичаї необхідно підтримувати й у тому, що стосується квітів. Зустрічати Новий рік в одязі королівського кольору не варто— варто підібрати більш відповідну альтернативу з палітри кольорів.

Ключовим культурним змістом жовтого кольору у Китаї є його імператорське призначення

Не вдалим варіантом для того, щоб зустрічати Новий, 2024 рік, стане і одяг коричневого кольору. Зеленому дерев’яному дракону ні сам коричневий колір, ні його відтінки не подобаються. Так що вибрати одяг коричневого кольору для урочистості на честь Нового року означає в якійсь мірі провокувати свою долю.

Крім того, варто відмовитися від бежевих квітів та гам у святковому одязі на Новий рік. Навіть з погляду стилістів, ці кольори не надто підходять для урочистостей — вони доречні, скоріше, у повсякденних аутфітах, ніж у образах для зустрічі Нового року.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.