Як досягти корейської дзеркальної шкіри для ідеального кольору обличчя: ці поради прості, але неочевидні

Корейські красуні давно зарекомендували себе як знавці по догляду за собою, адже красивішої шкіри, ніж у них немає ніде в світі. А їхні секрети вже не секрети.

Шкіра — це не тільки про красу, але і про здоров’я. Безумовно, на її зовнішній вигляд впливає дуже багато факторів, починаючи від генетики і закінчуючи фінансовими можливостями. Адже порівнювати догляд голлівудської зірки та пересічної жінки десь у серці Європи неможливо.

І тим не менш, є речі по догляду, які доступні абсолютно всім жінкам світі. Вони не настільки очевидні, як могло б здатися, доволі прості, і зрозумілі для виконання.

Захист від сонця

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Перш за все, пігментація та нерівномірний тон шкіри з’являються від ультрафіолетових променів. Для того, щоб від них захиститися, необхідно використовувати spf, а також механічний захист у вигляді капелюхів та іншого одягу. Але важливо правильно підібрати для себе крем, інакше можна отримати небажані реакції, а також пам’ятати, що сонце також впливає на наше здоров’я позитивно, і допомагає тілу генерувати вітамін D.

Без нього наша шкіра буде виглядати тьмяною, а також швидко втратить свою молодість та пружність. Особливо важко дана речовина генерується у людей з фототипом вище трьох.

Постійне зволоження

Висипання, сухість, зморшки, — усе це виникає внаслідок недостатнього зволоження шкіри. А тому варто обирати продукти, які максимально гідратують її, але при цьому не мають фактору, до комедоногенності.

Харчування

Це дуже проста та стара істина. Однак, багато хто її ігнорує. Якщо ви маєте погані звички, можна навіть не розраховувати на те, що вони не відображаються на шкірі. Рано чи пізно це відбувається.

Правило трьох

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення
Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Останнім часом в Кореї з’явилося таке собі правило трьох засобів. Мова йде про те, що сучасні жінки намагаються не перевищувати дане число, коли доглядають за своєю шкірою. Тобто, вважається, що більше вона засвоїти із нанесеного просто не може. І ба більше, можливо навіть будуть проблеми.

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.