Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Стильна стрижка “Піксі”

Стильна і модна в будь-який час стрижка “Піксі” – це чудовий вибір для активних та сучасних жінок після 40. Вона додає образу легкості та невимушеності, а також створює візуальний ефект омолодження. Ця стрижка легко стайлиться і не вимагає ретельного догляду.

Боб

Класичний “Боб” завжди в тренді, а відважні варіації цієї зачіски, наприклад, асиметричний або стрункий “Боб” додають образу сучасності та елегантності. Він чудово пасує жінкам будь-якого віку, але особливо стильно виглядає після 40.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують
Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують

Романтичні локони

Розкішні локони завжди виглядають жіночно та елегантно. Вони додають образу романтики та легкості, а також можуть омолодити вигляд завдяки своїй невимушеності та натуральності. Сучасні техніки укладання дозволяють створити об’ємність та текстуру, що робить зачіску ще більш привабливою.

Чубчик

Якщо ви не поверталися до цієї зачіски з дитячих років, то настав найкращий час про неї згадати. Чубчик освіжить образ і виглядатиме стильно і сучасно. Багато селебриті використовують цю нехитру зміну в іміджі, щоб виглядати молодше. Особливо колоритним цю зачіску зробить недбалий чубчик у стилі messy look: і це ще один привід відкинути сумніви щодо її незручності та приміряти новий образ.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують
Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують

Піднятий хвіст або коса

Піднятий хвіст або коса – це простий, але елегантний спосіб підняти обличчя та надати образу вишуканості. Ці зачіски створюють ефект підтягнутості, що робить образ більш молодим та свіжим.

Каскад

Зачіска для жінок, які хочуть зберегти довжину волосся. Вона буде ідеальним варіантом для волосся середньої довжини. Каскад завдяки своїй багатошаровості створює природний об’єм. Така зачіска надасть образу елегантності та розкоші.

Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують
Стилісти обрали найкращі зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.