Наймодніші стрижки на весну 2024: маллет, боб та інші зачіски, які виглядають свіжо та омолоджують

Відкрийте для себе нові трендові зачіски, що стали справжнім хітом весною 2024 року. Це чудова можливість спробувати щось нове та знайти стрижку, що підкреслить ваш шарм.

Короткий боб

Боб — одна з найпопулярніших стрижок у 2024 році, на нас чекає велика кількість її варіацій. Одна з них – укорочений боб, який пасуватиме і прямому, і кучерявому волоссю. Текстурний “італійський” боб із підкрученими пасмами виглядає свіжо та по-весняному романтично.

Ще один варіант укороченого боба – пряма стрижка до середини щік або по лінії щелепи. Укладати її можна по-різному, наприклад, зробити текстурні локони або випрямити пасма за допомогою праски для волосся. Разом із короткою стрижкою ви також можете зробити “рваний” чубчик.

Маллет

Зачіска маллет – це одна з найбільш популярних зачісок у весняному сезоні 2024 року. Ця зачіска вражає своєю унікальністю та стилем, а також привертає увагу своєю сучасністю.

Одна з основних переваг зачіски маллет полягає в її універсальності. Вона підходить для різних типів волосся та форм обличчя, що робить її ідеальним вибором для багатьох. Також маллет відзначається своєю простотою у догляді. Це робить її чудовим вибором для тих, хто цінує свій час та зручність.

Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль
Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль

Кучері

Весна 2024 року – ідеальний час для того, щоб прийняти своє кучеряве волосся і зробити відповідну для них стрижку. Більшість популярних стрижок виглядають ще більш привабливо, якщо вони зроблені на кучерявому волоссі, яке робить зачіску текстурною, рухливою і в міру недбалою.

Метелик

Така об’ємна та елегантна стрижка може бути зроблена як на довгому волоссі, так і на локонах середньої довжини. Особливість “метелика» у великій кількості шарів різної довжини, які надають волоссю природного об’єму. З такою стрижкою волосся виглядає дуже живим і текстурним.

Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль
Стилісти виділили трендові жіночі стрижки, які освіжають стиль

Схожі статті

“Їжа, не призначена для людей”: стало відомо, чому насправді європейці та американці не їдять гречку

А чи знали ви, що європейці та американці переважно відмовляються вживати гречану крупу? Причина цьому виявилась на поверхні, експерти пояснили, чому ж більшість навіть не знає, яка гречка на смак.

Підкреслює мішки під очима і зморшки: типові помилки в макіяжі, яких припускається мало не кожна жінка

Макіяж може стати інструментом, який захистить шкіру від недоліків. Проте, іноді вибір сумнівних засобів або неправильна техніка нанесення може навпаки підкреслити певні недосконалості.

Як відчистити білі кросівки від бруду: найдієвіші домашні засоби, про які ви навіть не здогадувались

Власники білого одягу та взуття, час від часу стикаються із неприємними плямами на улюблених речах. Проте сьогодні ми розповімо, як позбутись бруду найпростішими способами.

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Як розтягнути вузьке взуття, щоб воно стало зручним: не буде тиснути в пальцях і натирати п’яти

Улюблене взуття почало тиснути? Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних лайфхаків, що допоможуть розтягнути ваше взуття, аби воно знову було зручним та комфортним.

Стилісти назвали 5 помилок, які ми робимо, коли одягаємо чорне: секрет стильного образу лежить на поверхні

Пропонуємо до вашої уваги кілька корисних порад від професійних стилістів. Яких помилок припускається більшість людей, що полюбляє чорний одяг.