Сильні молитви на Великдень, які читаються для міцного здоров’я та здійснення усіх бажань: щастя цілий рік

Завдяки цим молитвам цей рік буде щасливим, а біди обійдуть стороною.

У житті християнина Бог присутній в кожному дні: з звернення до Нього починається ранок і закінчується день. Душа людини не може без спілкування зі своїм Творцем і без нього починає чахнути і потопати в гріхах. Але крім буднів, дуже важливо відокремлювати для Господа недільні та святкові дні, коли вони присутні на святкових літургіях і читаючи спеціальні святкові піснеспіви для прославлення Святого Духа і Пресвятої Богородиці з Господом Нашим. Особливо це стосується свята Пасхи.

Євфимій Великий
Євфимій Великий

Молитва на Великдень про зцілення Від трьох смертей

В ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Нині і вічно і нескінченно. Амінь. При царі Мануиле Комнине. При лаврі його золотий, Служив Господу Боту Лука Христоверг Святий. Напередодні святої Пасхи, в лаврі золотий. Одигітрія, Матір Божа, з’явилася двом сліпцям. Привела вона їх у Влахернський храм.

Ангели, херувими, серафими заспівали, Сліпі перед матінкою Одигітрія прозріли. Цю молитву святі рутцы писали. Всі 40 святих її благословляли. Воістину.

Молитва-оберіг на Великдень від бід і нещасть

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Матір Христа Марія носила, Народила, хрестила, годувала, напувала, Молитвами вчила, рятувала, оберігала, А потім біля Хреста ридала, сльози лила, голосила, Разом зі своїм милим Сином страждала. Ісус Христос в неділю воскрес, Відтепер слава Його від землі до небес. Нині він сам нас, своїх рабів, опікає, Милостиво приймає наші молитви. Господи, почуй мене, врятуй мене, захисти мене Від всяких бід відтепер і навіки.

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас і на віки віків. Амінь.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація
реклама

Поділіться статтею

Гороскоп на 1 грудня 2021 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 1 грудня 2021 року для всіх знаків зодіаку: день, у який прокинеться віра в дива та людей

Гороскоп на 1 грудня 2021 року для всіх знаків зодіаку обіцяє вам незабутні емоції та відчуття, що все змінюється. Не забувайте допомагати іншим, ділитися щастя, співпереживати, виражати свою вдячність. Якщо ви волієте змінити цей світ, то починайте себе і побачите, що це приносить результати.
Церковне свято 1 грудня

Церковне свято 1 грудня: що можна і не можна робити на день пам’яті святих Платона і Романа

Перший день зими у церковному календарі присвячено святим Платону і Роману. Їхня історря унікальна, але ще більше дивує енергетика 1 грудня. Саме сьогодні можна просити Господа про захист рідних і здоров'я близьких. Не прогавте можливості розпочати діалог зі Всевишнім.
Марія Яремчук згадала батька в день його народження та пояснила, чому не продовжує татову справу

Марія Яремчук згадала покійного батька Назарія Яремчука в день його 70-річчя і пояснила, чому пішла зі сцени

0
30 листопада 2021-го Назарію Яремчуку могло б виповнитися 70, але вже йде 26-й рік, як артиста немає серед живих. У таку знакову дату про покійного батька згадала його донька Марія Яремчук, яка не продовжує татову справу з того моменту, як покинула сцену.
Ольга Сумська прокоментувала, чому сестра Наталія не хоче з нею говорити

Ольга Сумська прокоментувала, чому сестра Наталія не хоче з нею говорити: “Плітки з’являються постійно”

Про конфлікт двох відомих сестер Сумських постійно спливають нові деталі. Нещодавно Ольга вирішила прокоментувати плітки, які ходять навколо неоднозначних взаємин акторки з родичкою та пояснила, що відбувається насправді. Усі деталі про стосунки Наталі та Ольги читайте у нашій статті.
Марічка Падалко показала себе до схуднення у 19 років

Телеведуча Марічка Падалко показала себе в молодості до схуднення: у 19 років була вдвічі ширша (ФОТО)

0
Відома українська телеведуча Марічка Падалко активно веде блог у соціальних мережах, де регулярно показує свої пробіжки, а також демонструє ідеальні форми. Зірка "плюсів" приділяє багато уваги фігурі, але такою стрункою наче берізка вона була не завжди.

Популярне

Останні новини