Молитва, яка допоможе бути успішним у бізнесі

Як не дивно, але фінансову стабільність мають саме ті люди, які розуміють, що те, що у них є – не їхня заслуга, а дар Божий. Невіруючі і надто самовпевнені часто банкрутують. А ті, які підкріплюють власні зусилля молитвою – процвітають.

Можливо вам доводилося чути думку про те, що в бутті є всього достатньо і у всіх можливості рівні. Якщо ні і ви її чуєте вперше, то задумайтеся над цим.

Але вам точно доводилося дивуватися з приводу того, що у одного справи ідуть добре,  він багатіє і примножує, а інший – б’ється, як риба об лід і результат плачевний.

Мабуть той перший, думаєте ви, знає якийсь секрет. І ви не помилилися – такий секрет є, і це − спеціальна молитва.

Боже великий, Вседержителю!

Ти – джерело мого життя і достатку. І немає нікого, хто міг би замінити мені Твою любов і милосердя. Я повністю довіряю Тобі і надіюся на Тебе, знаючи, що Ти будеш завжди вести мене і благословляти.

Дякую, Боже, за Твою мудрість, яка наповнює мене блискучими ідеями і Твою благословенну всюдисущість, яка забезпечує щедре виконання всіх моїх потреб. Ти – мій пастир і нічого не бракуватиме мені. Моє життя збагачується всім і у всьому.

Дякую Тобі, Боже, за Дух твій в мені, який дає мені процвітати, і благословляє моє життя. Дякую за Твою багату досконалість, за Твої нескінченні дари, завдяки яким я живу в достатку і процвітанні. Амінь!

І на закінчення маленька життєва історія від жінки, яка торгує на ринку молочною продукцією.

−Беру гроші від покупців і кладу поспіхом в гаманець будь-як, − розповіла вона. −А моя сусідка, поважна господиня, спостерігає, а далі й каже: «Послухай, молодухо, з таким відношенням до грошей вони ніколи не будуть у тебе затримуватися.

-?…?…?

−Гроші люблять рахунок і порядок. В гаманці мають бути поскладані від найменшої до найгрубшої купюри і всі в один бік. Зрозуміла?

−Я не дуже відразу придала цьому значення, але почала практикувати. Знаєш, вона була права.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.