Благословення матері – дуже сильна молитва, якою треба молитися 7 днів

Мамина молитва за свою дитину це найкраще, що мати може зробити у всіх випадках, бо має надзвичайну силу. Мамина молитва завжди благословляє.

Ця молитва є оберегом, який здатний не тільки захистити, але й змінити життя дитини.

Між дитиною і мамою існує постійний невидимий зв’язок. Тому мама, яка молиться за свою дитину, здатна впливати на її життя незалежно від відстані.

Фактично, молитися за дорослу дитину ще краще, ніж їй радити і продовжувати настановляти. Бо усе це в такому віці викликає спротив, а тиха молитва укріпляє розмиті береги і розчищає душевні завали.

Тому моліться, благословляйте на кожному кроці своїх дітей. І не тільки, коли мають брати шлюб, а у всіх випадках – навіть при покупці машини, бо мамине благословення вбереже від неправильного вибору, від нечесного продавця, від злодія і від нещасного випадку.

І так у всьому. На кожному кроці людина має якісь випробування, тому потрібне мамине благословення.

Молитва Благословення

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, молитвами Пречистої Твоєї Матері вислухай мене, грiшну і в ласці Своїй сина(дочку) мого(мою) помилуй і спаси імені Твого ради.

Прости йому (їй) всі провини, свідомі і несвідомі, просвіти його(її) світлом лиця Твого, дай йому(їй) думання і діяння, згідно з Твоєю волею, настав його(її) на виконання Твоїх заповідей на спасіння душі і зцілення тiла.

Благослови його(її) у кожну мить життя в кожному місці перебування, на кожний день і час. Господи, збережи його(її) під покровом Твоїм Святим від злого язика, заздрісного ока, від несподіваної cмepті.

Захисти його(її) від видимих ​​і невидимих ​​ворогів, від усяких бiд і нещасного випадку. Господи, зціли його(її) від будь-яких хвoроб, вбережи від душевних cтpaждань.

Даруй йому(їй) благодать Духа Твого Святого на многії літа життя, здоров’я і здорового розуму.

Додай і зміцни його(її) розумові здібності і тiлесні сили. Господи, дай йому(їй) Твоє благословення на блaгочeстиве сімейне життя і дітонародження.

Бо Твоя сила і слава Отця, Сина і Святого Духа, який живеш і царюєш навіки вічні. Амінь

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.

Радуниця 2021: традиції поминального вівторка, що не можна робити в цей день та як поминати покійних

Радуницю завжди відзначають у вівторок другого тижня після одного з найбільших православних свят — Великодня. У 2021 році цей день припадає на 11 травня.