Сильні молитви, які захищають від вірусів і від депресії

Позитивний вплив молитви на людину уже доказано науково. Адже ми є одне ціле усього всесвіту і, посилаючи Творцеві наші запевнення у добрих намірах і любові, справедливо надіємося, що отримаємо таку ж відповідь.

Добре під час молитви усамітнитися. Добре запалити свічку, бо свічка уособлює Христа – світло, яке просвічує. Так про себе сам сказав: «Я — світло, на світ прийшов, щоб кожен, хто в мене вірує, не перебував у темряві» (Йо. 12:46).

 

«Господи, Боже Милостивий!

Хай святиться Ім’я Твоє на Небесах і на Землі. Від краю і до краю Всесвіту!

Господи! Зміцни сили у протистоянні силам темряви, щоб не тільки протистояти їм, але і очищати землю-матінку.

Навчи відокремлювати благо від зла і перебувати у спокої і твердості духу, щоб гідно творити між людей волю Твою.

Дай сили братам і сестрам моїх — як близьким, так і незнайомим. Навчи їх у всьому бачити волю Твою.

Дай нам віднайти мир у серцях наших – мир, який Ти даєш, і який не залежить від сьогодення і мирської метушні.

Допоможи нам збагнути величину Твоєї любові і Твоєї жертви. І запали в серцях вогонь вдячності до Тебе і до ближнього.

Господи! Заступи людей Твоїх від  вимирання. Мене і моїх рідних порятуй від хвороби і відчаю.

Нехай здійсниться воля Твоя! Хай буде ім’я Твоє благословенне від нині і довіку. Амінь!

Вранці: «Благослови, Господи, мій день – думки і діяння мої. Амінь».

Увечері: «Господи, дякую за прожитий день. Благослови на спокійний відрадний сон. Амінь».

 

Схожі статті

Ні риби, ні м’яса: коли Петрів піст 2024, що можна і не можна їсти по днях, щоб не згрішити в цей період

Стало відомо, коли Петрів піст 2024, що можна і не можна їсти по днях, щоб не згрішити в цей період. Були внесені певні зміни, на які треба звернути увагу.

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.

Молитва за зцілення хворих дітей від усіх недуг до Ісуса, Богородиці та Матрони Московської

Хвороба ніколи не обіцяє нічого хорошого, а особливо важко, коли хворіє дитина. У такі моменти не опустити руки допоможе молитва.

Молитва матерям і дружинам за здоров’я воїнів, що хоробро захищають Україну. Господи, вбережи наших героїв

Ні для кого не секрет, що українські військові щоденно захищають країну на Донбасі. Підтримаємо їх добрим словом та молитвою.