Її зцілила Люрдська Божа Матір: свідчення батьків дівчинки, яка народилася з рідкісним діагнозом

Журналістка з Мексики народила дівчинку. Та коли вони з чоловіком дізналися про хворобу доньки, то не опустили у відчаї руки, а довірилися тим, кого найбільше любили у житті.

Анна Паула Моралес Мартінес, католицька журналістка з Мексики та її чоловіка Хав’єра народилаcя донечка, яку вони дуже чекали. Ще до народження вони вирішили назвати її Лурд, розповідає pl.aleteia

Відразу ж після народження лікарі запитали матір, чи, бува, не контактувала вона з кимсь, хто б хворів на кір чи якісь інші інфекційні хвороби? Анна відповіла, що ні. І тоді лікарі ошелешили їх новиною, що усе тільце їхньої дівчинки вкрите гнійними пухирцями. Вони порадили зробити біопсію, щоб дізнатися про діагноз.

Очікуючи результатів аналізу, Анна згадала, що у них вдома залишилося ще трохи свяченої води з гроти Матері Божої з Люрду, яку Анна привезла ще до одруження з Хав’єром і подарувала йому.

Батько з дитиною
Батько з дитиною

Жінка попросила чоловіка принести воду в лікарню.

Тим часом прийшла лікарка з результатом і сказала, що у їхня дочка народилася з гістіоцитозом клітин Лангерганса. Це дуже рідкісна форма раку, яка трапляється раз на три мільйони. Лікарка порадила не втрачати час і погодитися на хіміотерапію.

Чому ця хвороба мала бути у їхньої дівчинки Анна не розуміла і дуже плакала. Але потім вона опанувала себе і почала обдзвонювати всі знайомі монаші спільноти і всіх знайомих єпископів, священників з проханням молитися до Матері Божої з Люрда про зцілення дочки.

«Ми покропили донечці голівку свяченою водою і довірили її зцілення матері Божій», – каже батько. – Найбільше ми боялися, щоб нашу дівчинку не відправили на хіміотерапію».

Це була страшна ніч. Одна зі знайомих сестер порадила Анні молитися простенькою молитвою: «Ісусе, я довіряю Тобі». Анна вночі, наче марила, повторювала цю молитву.

А на ранок, після огляду дівчинки, лікарка нічого не сказала, але вийшла спантеличина. Ще через пару днів сказала, що потрібно зробити повторний аналіз. А далі повідомила нас, що від хвороби немає й сліду.

«Можливо, перший аналіз був помилковим?», – поцікавилася Анна. На що лікарка заперечила, що такого не може бути.

«Це сила молитви зцілила нашу доньку, — переконана мати дівчинки.

Коментуючи випадок зцілення, лікарка Адріана Валенсія Ольвера сказала: «Ми маємо знання і медичне обладнання, які допомагають лікувати людей, але я вважаю, що над нами є Той, хто визначає напрямок».

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.