Покращити життя за допомогою карт тепер можливо: що таке метафоричні карти, які дозволяють пізнати себе глибше

Метафоричні карти - це новий спосіб розібратися в собі та знайти відповіді на ті питання, про які навіть страшно подумати. Це ніби особливий вид психології, але значно глибше

Що таке консультація з метафорично-асоціативними картами?

Консультація з застосуванням метафоричних карт допомагає відслідкувати актуальний стан на поточний момент. Для того, щоб отримати результат від такої консультації необхідно правильно сформулювати запит. Він може стосуватися будь якої теми, від незадоволенням зовнішності до високого заробітку. В процесі консультації ви не отримуєте порад і вас ніхто не оцінює.

Але за допомогою проводника-консультанта ви формуєте намір в позитивному руслі вирішити питання, яке турбує, побудувати шляхи або конкретні дії. Всі карти мають різне зображення та запитання, які є підказкою для ваших відповідей. Головна цінність такої консультації, що ви знаходите відповіді в собі, але без травмування своїх почуттів та психологічного стану. Тобто, ви самі будуєте своє щастя. І ви вже маєте всі відповіді всередині себе, просто не знаєте як їх дістати з глибин свого “Я”.

Як будується процесс?

Процесс консультації насамперед вимагає відкритості та щирості, тому що лукавити немає сенсу, ваші реакції видають все одразу. Коли ви бачите карту, одразу ж виникають асоціації, певні відчуття, спогади, думки і навіть, в якийсь момент, можна схопити осяяння.

Кожен бачить в малюнку щось своє, тобто це не просто ігрова карта, де Піка, означає Піку, тут все інакше. Немає точного опису карт, все надто індивідуально. І головне, немає правильних чи неправильних карт, запитань, думок та відповідей.

П
Приклад метафорично-асоціативної карти

Така консультація показує, що кожна людина особлива і неповторна, це допомагає повірити в себе та свої власні сили. МАК – допомагають досягти поставленої мети, розібратися в собі і своїх почуттях, загалом або окремо до ситуації або людини.

М
Метафорична карта

Тобто консультація з Метафоричн-асоціативними картами – це провідник до справжнього себе та маятник для досягнення бажаного. Але треба бути готовими до того, що під час консультації з метафоричними картами ви можете не контролювати свої емоції, але з цим порається коуч-провідник, який підводить вас до суті.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.