Топ-5 знаків зодіаку, які несуть негативну енергетику

Знайомі з фразою: «Людську натуру не переробиш?» І що б хто не говорив, а таки людським характерам притаманні риси, які визначені зірками, під якими вони народилися.

Астрологи кажуть, що п’ять знаків зодіаку несуть в собі зірками закладену негативну енергетику.

Про це повідомляє slovofraza.

5 місце: Діви

Їх миролюбство і добродушність часто є маскою. Дуже скоро Діви показують свою істинну суть. А суть їх – критика. Вони здатні критикувати все – від погоди до штор у кабінеті керівника.

Критика є основним заняттям і вдома, тому домочадці не мають ніякого спокою – вони постійно в очікуванні, що чимсь не догодять, щось зроблять не так. Таке психологічне напруження не сприяє хорошим стосункам.

Представники цього знаку схильні бачити все у негативному забарвленні. Всяку інформацію Діви сприймають критично і переконати їх у протилежному часто просто неможливо. Мати в колективі і під одним дахом таку людину зовсім не легко.

4 місце: Рак

Люди народжені під знаком Рака меланхолічні, ліниві і депресивні. Вони можуть будь-кому так виполоскати нерви, що людина буди відчувати себе, як вичавлений лимон. При чому, це стосується усіх, навіть тих, кого вони люблять. Спілкування з Раками часто закінчується сваркою. А, якщо ні, то це означає, що ви пішли Ракові на поступки.

Просто їм потрібна ваша енергія, нічого особистого, як кажуть.

3 місце: Козеріг

Козероги, зазвичай – люди холодні, нечуттєві, егоїстичні. Їх життєва енергія націлена на здобування багатства і побудову кар’єри. Тому все і всі – це лише засіб для досягнення основної цілі. Представники цього знаку зодіаку завжди стверджують безапеляційно, бо вважають, що вони найрозумніші, мають життєвий досвід, а усі інші недовчені і недорозвинені.

Козероги не довіряють нікому і до всіх відносяться з підозрінням. Будь-яке обговорення чогось вони зведуть до негативу, тому спілкування з ними не є приємним.

2 місце: Близнюки

Народжені під знаком Близнюки безсердечні і безтактні. Їм зовсім не вартує когось принизити або образити. Кожній людині вони дають оцінку і, якщо не вважають її рівною собі, то можуть навіть словесно знущатися з неї.

Якщо ж спробувати такій людині дати відпір, то все неодмінно закінчиться скандалом. Тому краще таку людину обійти третьою дорогою.

Близнюки також мають здатність врікати. Так, що ніколи не показуйте їм своїх дітей.

1 місце: Скорпіон

Скорпіонів вважають найбільш негативним знаком Зодіаку. Вони завжди вибирають крайності – якщо люблять, то до чортиків, а, якщо ненавидять, то можуть психологічно вбити. Усім відома патологічна ревність Скорпіонів.  Тому з представником цього знаку потрібно або будувати близькі стосунки або ніяких.

Багато людей після спілкування з Скорпіоном відчувають слабість і нездужання. А все тому, що серед Скорпіонів є багато енергетичних вампірів.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.