Зірковий гороскоп для Терезів на 3 травня: Леся Нікітюк і Настя Коротка мають відпочити душею

Для кожного знаку Зодіаку є певна характеристика, планети, які за них відповідають та зірки, які постійно змінюють своє положення й через це передбачення для знаків теж змінюється.

Терези – це ті люди, які завжди намагаються відкласти рішення і перекласти частину відповідальності на чужі плечі. Вони часто мають миловидну зовнішність, приємні манери у спілкуванні. А також вони надто акуратні й завжди послідовні. Люди, народжені під знаком Терезів, найчастіше є ласкавими, скромними та ввічливими. Вони намагаються не ображатися через дрібниці. Терезам варто вчитися не ховатися від своїх проблем, а вибирати якесь рішення і одразу робити те, що потрібно тут і зараз. Терези – це символ стійкості, гармонії, об’єктивності та усвідомлення вищих законів світобудови.

Терези

Стихією Терезів вважається Повітря, що переповнює їх характер певною часткою непостійності. Терези намагаються не довіряти незнайомим людям. Вони повинні бути присутніми в будь-яких справах, хоча б незримо, маючи можливість зникнути будь-якої миті. Нерішучість і розсудливість у питаннях кохання можна вважати основними недоліками Терезів. Здатність до раціонального обговорення та оцінки ситуації з різних сторін робить цей знак корисним у громадській діяльності та законотворчості.

Леся Нікітюк

Однією з зіркових представниць цього знаку є відома українська телеведуча Леся Нікітюк. Леся дуже цікава особистість, яка є й веселою та життєрадісною, але водночас і серйозною леді з характером.

Настя Коротка

Ще однією зірковою представницею цього сузір’я є акторка і ведуча Настя Коротка. Жінка також демонструє дві сторони своєї поведінки та особистості. І саме це дозволяє їй перевтілюватися в ролі

Гороскоп для Терезів на 3 травня

Гороскоп для Терезів

В цей день представникам цього знаку варто приділити час душевному відпочинку. І бажано з самим собою.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.