Новорічні тости 2022: ТОП привітань на Новий рік, які не соромно сказати на корпоративі і вдома

Новорічні тости - невід'ємна частина урочистості. Та не всім дано легко і швидко вигадати коротку промову, яка не лишить нікого байдужим. У допомогу вам - цей матеріал.

Не потрібно бути мудрим оратором в епоху інтернету, аби вразити за столом своїх рідних та близьких. Новорічні тости вже давно склали любителі застіль та радо поділилися у мережі. Редакція “Сенсація” зібрала найкращі, аби ви почували себе впевнено перед будь-якою компанією.

Новорічні тости

Тости на Новий рік за здоров’я

Всі ми знаємо, наскільки цінно почувати себе гарно, а тост на Новий рік за здоров’я має особливу енергетику та неодмінно збудеться.

  • Вип’ємо за те, щоб було здоров’я – його завжди не вистачає, щоб були веселощі – вони ніколи не заважають, щоб була удача – вона приходить нечасто, щоб була радість – з нею легше жити і щоб був достаток – він надає впевненість!
  • Одного разу до короля, який прославився своїми добрими справами, прийшов учений старець і приніс йому три дари. Він сказав: “Мій перший дар – це здоров’я! Нехай не підвладний будеш ти хворобам. Другий мій дар – це забуття, забуття страхів, смутку і минулих бід. Нехай вони не обтяжують твоєї душі! Третій дар – дар інтуїція, що, як чарівний код, підкаже в житті потрібний хід “. Всі ці три дару: здоров’я, забуття смутку і страхів і інтуїції, яка б вела по життю щасливим шляхом, я бажаю винуватцю сьогоднішнього свята! Вип’ємо!
  • Якщо хочеш бути щасливий один день – випий вина. Якщо хочеш бути щасливим один рік – закохайся. Якщо хочеш бути щасливим все життя – пий щодня … кисляк, отриманий від молока скаженої корови. За дієтичне харчування, друзі!
Новорічні тости 2022

Тости на Новий рік за кохання

Кохання… Ось за що точно не гріх сказати тост на Новий рік. Психологи стверджують, що кожна 4-та людина загадує 31 грудня бажання про любов. Давайте покличемо Амура такими рядками:

  • В одному з древніх трактатів сказано:
    “Прагнення розуму народжують повагу, прагнення духу народжують дружбу,
    прагнення тіла народжують жагу, але тільки всі три народжують кохання”.
    То ж хай у вашому житті всі три прагнення завжди будуть разом, за кохання!
  • Вип’ємо ж за явище, яке вкорочує життя кожнiй людинi окремо і продовжує життя усьому людству в цілому. Вип’ємо за ЛЮБОВ!
  • Давайте вип’ємo за любов, а хто не може – той за дружбу!

    Яка буде погода на Новий рік 2022 в Україні
    Тости з новим роком 2022

Нейтральні тости на Новий рік

Погодьтеся, що новорічний тост на корпоративі про кохання чи про жінок буде звучати, щонайменше дивно. Буває також, що і не всі приятелі можуть зрозуміти вашої відвертості. Тому, аби не лізти за словом у карман – пропонуємо розглянути такі новорічні тости:

  • Вип’ємо за тих чоловіків, які можуть постояти за себе й полежати за інших!
  • Одного одесита запитують, скільки ложок цукру кладе він в чай?
    Той відповідає:
    – Удома одну. У гостях три! А взагалі люблю … дві!
    Я, як і багато хто з нас, випиваю дома чарочку, а взагалі люблю дві! У гостях зазвичай три-чотири. Але сьогодні випив значно більше! Пропоную на цьому зупинитися!
    А тепер, за останньою!
  • Древній філософ Демокріт говорив, що “завидюща людина заподіює засмучення самому собі, немов своєму ворогові”.
    Так давайте вип’ємо за те, щоб не бути ворогами – ні собі, ні іншим! За дружбу!
  • Життя – не ті дні, що минули, а ті, що запам’яталися.
    Так давайте вип’ємо за дружбу, яка подарувала нам стільки прекрасних спільних спогадів!
  • Щоб нам жилося
    Так, як пилося!
    Що загадаєм
    Все, щоб збулося!

Новорічні тости 2022 мають звучати з ваших вуст щиро, адже символ цього року, Тигр, тварина дуже вибаглива. Маленька порада: вивчіть заздалегідь пару-трійку красивих побажань та просіться до слова раніше усіх, аби виграшно виглядати.

Схожі статті

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.