Церковне свято 10 січня: що можна і не можна робити у день пам’яті християн Нікомідії – традиції та прикмети

10 січня має особливу енергетику. Саме сьогодні тисячі християнських душ за наказом узупатора-язичника було покарано за любов до Господа нашого.

Свято Різдва Христового не для всіх було урочистим днем. У Нікомідії, де найчастіше за все розгорталися події життя святих, одразу після 7 січня за віру було покарано тисячі невинних душ. Розгорталися події так: імператор Максиміан, знаючи, що у місті на свято народження Спасителя збереться близько 20 000 вірян, направив туди довірену персону повідомити, що бажає бачити від цих людей жертвоприношення язичницьким богам. Люди відмовилися. Тоді розгніваний правитель змусив підданих підпалити храм, у якому були християни.

Церковне свято 10 січня

Востаннє 20 000 чоловік звернулися до Всевишнього та мужньо прийняли страждання. Саме тому цей день вважається особливо енергетично сильним. Молитва, сказана у цей день додає сил, наснаги та оздоровлює організм.

Справжні чудеса починаються вже після першого її читання вранці. Тоді божественний дар заряджає весь день на позитив. Читаючи рядки перед сном, ви звертаєте на себе увагу ангела-охоронця, який щитом закриє вас від негараздів.

Господи, дякую Тобі за цей день і за все, що ти послав разом з ним. В добрі і в погані дні Ти — моя непорушна скеля і я дуже вдячна за Тебе. Будь ласка, прости мені все, що я зробила свідомо і несвідомо, і чим образила Тебе або Твоїх людей. Моє єдине бажання — догоджати Тобі і служити Тобі.

Твоє Слово каже, що Твоєму коханому ти даєш відпочинок, Господи, і я прошу зараз дати мені цієї ночі відпочинок і спокійний сон. Дух Святий, будь ласка, заспокой моє серце, бо я довіряю Тобі, і допоможи мені заспокоїти мій розум. Я прошу Тебе укласти моє тіло в ідеальну позицію, щоб приготуватися до відновлював сну. Я прошу Тебе, Господи, покривати, охороняти і захищати мої сни вночі, щоб вони були тільки від Тебе.

Сатана, я пов’язую тебе, в ім’я Ісуса, у своїх мріях і снах моїх домочадців. Ми належимо Господу Ісусу — і я закликаю кров Ісуса зараз на нас. Будь дух, що не належить Всевишньому Богу, я наказую тобі залишити мій будинок зараз же, в ім’я Ісуса. Це дім молитви, дім поклоніння, будинок, що належить дітям Божим.

Господи, Ти — дивовижний Бог, і служіння Тобі — це коштовність. Я дякую тобі за моє забезпечення, моє зцілення, моє спасіння і за те, що Ти зробив мене своєю. Ти робиш великі речі для мене, і, незалежно від обставин, я буду радіти.

В ім’я Ісуса, я молюся про це. Амінь.

Схожі статті

Коли і як святкують Різдво в Україні 2023-2024: основні дати за старим і новим календарем, традиції

Розповідаємо, коли святкують Різдво у 2023 році в Україні, які існують різдвяні традиції, заборони. Також дізнаєтеся, коли Різдво перенесли на 7 січня, про страви на Святвечір та інші цікаві факти.

10 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Олена Кравець та Ілона Гвоздьова приймають вітання

Іменини – особливий день для кожного вірянина та людей, які святкують своє свято за правилами та традиціями. Дізнаємося, хто 10 серпня може приймати вітання та подякувати ангелу-охоронцю за свій захист.

7 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пікалов та Анна Кошмал приймають вітання

Церковний календар підкаже, як назвати дитину, яка народилася в певний день, адже, якщо дати малюку ім'я зі списку іменинників, то тоді вірилося, що він матиме ще більший захист з небес.

6 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Анатолій Анатоліч та Христина Соловій приймають вітання

Існує достатня кількість людей, які не беруть до уваги правила святкування Дня ангела, а отже по-справжньому не зможуть провести своє свято за всіма церковними обрядами.

5 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Данилко та Віталій Козловський приймають вітання

У сучасних реаліях багатьом громадянам здається свято День ангела не дуже важливим у їхньому житті, однак не варто забувати про нього, адже так ви маєте змогу попросити в ангела-охоронця про ще більший захист.

4 серпня: хто сьогодні святкує День ангела? Олексій Потапенко та Марія Єфросиніна приймають вітання

День ангела – світле християнське свято, яке кожного дня мають представники різних імен, що відзначається в день пам'яті святого, чиє ім'я носить людина.