Привітання з Василем та Старим Новим роком 2022: картинки, щирі побажання у прозі та віршах для дорослих і малих

Привітання з Василем та Старим Новим роком не так часто зустрічаються у світській культурі, проте їх знання наповнять святкування особливим шармом та експресією.

Січневі свята добігають кінця і 14 числа, у п’ятницю на нас чекає остання урочистість. Привітання з Василем та Старим Новим роком можна приймати та дарувати з самого рання. Головне щиро говорити кожне слово та від всього серця бажати добра, і наповнити ваш день позитивом та креативом допоможе наша підбірка яскравих картинок, віршів.

У наш час вітання з Василем і Старим Новим роком можна робити і онлайн. Гарною лаконічною відзнакою буде, звісно, приємна картинка. Електронна листівка з віршем взагалі підніме настрій.

Привітання з Василем та Старим Новим роком: картинки

Зараз оцифровано багато автентичних листівок минулих двох століть – вони точно здивують вашого адресата.

Привітання з Василем та Старим Новим роком: картинки

Якщо ви знаєте, що ваша близька людина вірує – доречним привітання з Василем та Старим Новим роком буде у формі образу святого покровителя 14 січня.

Привітання з Василем та Старим Новим роком: картинки
Привітання з Василем та Старим Новим роком: картинки
Привітання з Василем та Старим Новим роком: картинки

Втім, все тепло та турботу, звісно можна відчути та передати при особистій розмові чи зустрічі. Доречно буде використовувати нетипове привітання з Василем та Старим Новим роком: забудьте про прозу та гарно защедруйте!

Нас послав Святий Василь

засівати в заметіль

й особливий дав наказ,

щоб засіяли і в вас!

Ще й навчив казати так:

на кохання – сієм мак,

сієм жито на добро,

а для сміху – ось пшоно,

на здоров’я вам овес,

щоб був кріпкий рід увесь.

А від заздрісниx осіб

сієм вам пшеницю-хліб!

Сієм, сієм, засіваєм,

З Новим роком вас вітаєм!

Можна у привітанні звернутися до святого:

Василь – ім’я царське!

Сьогодні за столом

Відкриємо ми шампанське,

В келихи розіллємо.

Привітаємо ми Василя,

Щоб як цар він жив,

Щоб свої зусилля

В достаток він вложив

А ось такий варіант буде доречним до застілля. Поезію можна вивчити, як тост:

З Днем Василя я вітаю!

Гору радості бажаю!

В гаманці щоб були гроші,

Друзів – вірних та хороших,

Мрій, що душу окриляють,

Та від стресів позбавляють.

Відпочинку – цілий рік,

Вдалих та прямих доріг,

Хай здоров’я тішить вас,

Міцні будьте, як алмаз!

Ось і розглянули ми привітання з Василем та Старим Новим роком у класичній формі. Не забувайте, що для багатьох 14 січня – це також і День Ангела. Якщо бажаєте привітати близьких, можете звернутися до таких рядків:

В цей радісний для нас день саме ти є іменинником. Ми хочемо побажати тобі, Василю, щоб твій найкращий друг приходив до тебе як можна рідше, оскільки друзі, як відомо, пізнаються в біді. Так-от, ми бажаємо тобі якомога менше бід і неприємностей, щоб у твого ангела-хранителя майже не було роботи. А ще бажаємо тобі радості і щастя, здоров’я та успіхів на шляху, нехай завжди над твоєю головою світить сонечко, а за спиною стоїть маленький помічник!

А таке коротке побажання можна відправити і у месенджері:

Вітаю тебе з Днем Ангела, бажаю щоб твій ангел завжди тебе оберігав, і направляв, а інколи і штовхав у спину для точності у виборі життєвого шляху. Щоб всі справи давались легко, Васильку, а всі негаразди ти зустрічав з оптимізмом та надією у серці. Нехай День дарує світло, адже це твоє свято!

Якщо будете вітати знайомого Василя у Фейсбуці – можете використати і таке привітання:

Василю, вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш – він разом з тобою радітиме.

Ще є більш довга версія поздоровлення зі свято, але вона більше підходить для діток та підлітків:

З Днем ангела, Васильку, тебе! Зі святом хорошим вітаю, адже про іменини забувати не можна. Я ж від себе тобі бажаю: чистого неба і сонячних днів, добрих, чуйних, вірних друзів, у будинку – достатку, затишку завжди, нехай у двері його не стукає біда. Здоров’я, успіху, усмішки в очах, віри, надії, удачі в справах. У сім’ї – розуміння, тепла і любові. Нехай юності полум’я не гасне в крові!

Редакція “Сенсація” бажає вам веселих свят, а головне, щоб ваші привітання з Василем та Старим Новим роком обов’язково збулися.

Схожі статті

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.