29 квітня 2022: яке сьогодні свято, що можна і не можна робити на день пам’яті Агапії, Ірини і Хіоні, традиції

Сьогодні церква вшановує пам'ять святих мучениць, які поплатилися життям за свою віру. Молитви у цей день мають особливу силу, а слова енергетику.

Мучениці Агапія, Ірина і Хіоні були сестрами. Вони занадто рано осиротіли, але вирішили попри все триматися разом. Заміж не стали виходити, адже свої серця віддали Спасителю. Втім, доля, окрім втрати батьків, підготувала для дівчат ще одне випробування. Так склалося, що жили вони у часи гоніння на християн. За наказом правителя кинули молодих вірянок у в’язницю.

Святі Віра, Надія, Любов
29 квітня 2022: яке сьогодні свято

На суді їм дали вибір: зректися Христа, уникнути тортур, або поплатитися життям за свою любов до Господа. Сестри були непохитні. Замучили дівчат злі язичники, але янголи вознесли їх душі до раю.

29 квітня – день жіночої молитви. Сьогодні слід звертатися до Пречистої. Можна просити собі сил, наснаги та міцного здоров’я. Також звертатися до Діви Марії слід і тим, хто мріє народити малюка.

Звертатися до Богородиці потрібно попередньо навівши лад у своєму червоному кутку та вмивши обличчя святою водою. Читати молитву слід пошепки та не допускати того, щоб її почув чоловік – не важливо брат це, батько, син чи коханий.

Суята Діва Маріє, сьогодні я підношу Тобі свої молитви про щастя і благополуччя всіх жінок мого Роду. Я прошу Тебе, Пречиста, пробачити жінок мого Роду за відмову від себе і від своєї жіночої природи… за приниження чоловіків… за ненароджених дітей… за богохульство і безвір’я… за магію, чаклунство і прокляття… за всі погані вчинки, зроблені ними усвідомлено чи ні.

Я прошу Тебе зцілити біль жінок мого Роду … біль самотності… біль втрати дітей… Зціли жінок мого Роду від болю зради… від болю втрати близьких і від болю втрати себе

Я прошу Тебе, Свята мати Христова зцілити біль тілесних страждань жінок мого Роду… біль злиднів, голоду, бідності… біль вигнання і біль зрад. Будь ласка, зціли їх серця від болю нерозділеного кохання… від болю несправедливості і болю невіри.

Очисти їх своєю благодаттю від образ, від розчарувань, від гніву і ненависті, від злості і заздрості. Я прошу Тебе, Пречиста, прибери з їх розуму перешкоди на шляху до жіночої щастя, здоров’ю, достатку, благополуччя. Амінь.

Схожі статті

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.