23 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Антоніна Матвієнко та Олексій Суханов приймають вітання

По церковному календарю можна дізнатися, які свята кожного дня варто відзначити та яких правил рекомендовано дотриматися. Дізнаємося, хто святкує День ангела 23 червня.

У сучасному світі існують багато різноманітних свят, які датовані за часів наших предків. Важливо знати, які з них є грішними, щоб не провинитися перед Всевишнім. Отож, 23 червня свій День ангела відзначають ряд таких імен: Олексій, Олександр, Василь, Тимофій, Іван, Феофан, Антоніна. Людина, яка з’явиться на цей світ цього дня, буде мати власний талісман – смарагд.

З представників українських знаменитостей іменини мають: відома українська співачка Антоніна Матвієнко та популярний телеведучий ток-шоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов. Зірки з різних двох ніш, однак мають свою аудиторію прихильників та глядачів, які в захваті від роботи своїх кумирів.

Тоня Матвієнко взяла участь у благодійному концерті для ЗСУ
Антоніна Матвієнко

Окрім цього, віряни не забувають й за свята по церковному календарю. Тому, сьогодні вшановують пам’ять священномученика Тимофія. Існує низка правил, яких радять дотриматися задля свого добробуту: не варто скупитися та злитися – краще діліться з рідними та друзями позитивними емоціями; не рекомендується давати в борг та брати в позику кошти; не дивіться в чужі вікна, адже є ризик забрати всі нещастя господарів будинку.

Однак іменини  – дещо про світле та щире свято, яке можна провести з подарунками, аби відігнати весь негатив та нечисть, зібратися за одним родинним столом, помолитися, подякувати власному ангелу-охоронцю за захист й загадати найзаповітніше бажання.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Отже, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з їхнім Днем ангела та українських зірок Антоніну Матвієнко та Олексія Суханова.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.