14 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Олексій Дурнєв та Павло Костіцин приймають вітання

Кожного дня пересічні громадяни з інформації церковного календарю дізнаються найактуальніші дати свят 2023 та імена, які святкують День ангела саме сьогодні.

Віряни радять святкувати свої іменини, адже так у вас є можливість провести час в тихій та затишній атмосфері, а також ви можете помолитися за здійснення найзаповітнішого бажання. Отже, 14 липня День ангела відзначають: Олексій, Павло, Аркадій, Василь, Іван, Дем’ян, Костянтин, Кузьма, Лев, Петро, Ян, Ангеліна.

З представників українських знаменитостей своє свято мають – відомий український телеведучий, гуморист, актор Олексій Дурнєв та телеведучий, актор й режисер Павло Костіцин.

Обоє працюють у творчій сфері діяльності, однак мають різну аудиторію прихильників через різні проєкти. Олексій Дурнєв – професійний коментатор, який не боїться публічно “підколювати” зірок через призму гумору. Не всім до вподоби такий стиль спілкування Олексія, проте найближче коло медійних друзів та віддані фани давно звикли.

Олексій Дурнєв показав сухпайок росіян, який не зміг навіть проковтнути
Хто сьогодні святкує День ангела? Олексій Дурнєв приймає вітання

Павло Костіцин ведучий серйозного контенту. Його спеціалізація: містика, магія, екстрасенсорика. Провідні проєкти на СТБ “Битва екстрасенсів”, “Містичні історії” завоювали увагу багатьох українців, тому його ще довго асоціюватимуть з чимось таємним.

хто сьогодні святкує День ангела? Павло Костіцин приймає вітання

Окрім цього, 14 липня віряни вшановують пам’ять Косми і Даміана. Тому, не варто сваритися, з’ясовувати стосунки, витрачати багато коштів на дорогі речі та розповідати про те, що снилася в цю ніч.

Тож, зберіться сьогодні однією родиною, подякуйте ангелу-охоронцю за захист та помоліться за подальший добробут у вашому житті. Тож, ми вітаємо всіх імен з церковним календарем та українських знаменитостей – Олексія Дурнєва та Павла Костіцина.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.