21 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Віктор Павлік та Олександр Пономарьов приймають вітання

Наші предки прагнули святкувати День ангела в найкращих та світлих традиціях, а зараз це свято набуло ще більшого розголосу, але з трішки зміненими правилами проведення своїх іменин.

Кожна людина в різні дні відзначає свій День ангела, а хтось не вірить традиціям, тому окрім свого дня народження не прагне до святкувань церковного свята. Отож, 21 липня відзначити власні іменини, помолитися та подякувати за захист мають змогу такі імена: Віктор, Олександр, Андрій, Дмитро, Данило, Прокопій.

З представників українських знаменитостей сьогодні особисте свято мають – знаменитий український артист, музикант, співак Віктор Павлік та його колега відомий співак, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов.

Обоє чоловіків працюють в одній творчій ніші, в пісенній сфері, проте мають різну аудиторію прихильників та шлях до успіху. Віктор Павлік відзначився в медійному світі своїми україномовними хітами, які з кожним роком набувають нового значення. Чоловік увійшов до списку Книги рекордів України за кількість випущених альбомів.

Віктор Павлік показав, як виглядала його зачіска
Хто сьогодні святкує День ангела? Віктор Павлік приймає вітання

Знаменитий український артист Олександр Пономарьов був представником України на 48-пісенному конкурсі “Євробачення” та став тренером відомого талант-шоу каналу 1+1 “Голос країни”.

Пономарьов розповів про особисте життя
Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пономарьов приймає вітання

Окрім цього, 21 липня віряни вшановують пам’ять священномученика Прокопія. Тому, не сваріться з рідними та друзями й не розпочинайте нових справ, адже вони не принесуть бажаних результатів.

В День ангела варто провести час в тихій домашній атмосфері, помолитися за ще більший захист та добробут. Тож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем та українських співаків – Віктора Павліка та Олександра Пономарьова.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.