22 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пікалов та Михайло Присяжнюк приймають вітання

Іменини за останні десятиліття не вважали важливим святом і зовсім його не відзначали, однак нині реалії змінилися, тому існують традиції та рекомендації, як правильно провести свій день.

Досі в народі зберігся звичай називати своїх спадкоємців на честь дідусів зі сторони батька, а дівчаток – на честь бабусь зі сторони матері новонародженої. Отже, 22 липня День ангела святкують відомі імена: Михайло, Олександр, Андрій, Іван, Кирило, Теодор, Костянтин, Федір, Ян.

День Ангела
Хто сьогодні святкує День ангела?

З представників українських знаменитостей, які сьогодні мають свої іменини згадаємо відомого адвоката та телеведучого Михайла Присяжнюка й гумориста, актора, автора студії “95 квартал” Олександра Пікалова.

Обоє чоловіків стали відомими в українському медійному світі, однак відзначилися в різних сферах діяльності. Михайло Присяжнюк – провідний адвокат України, експерт багатьох проєктів на СТБ та телеведучий соціального шоу “Один за всіх”. Цікаво, але ще з дитинства чоловік знав, ким буде працювати, адже народився в сім’ї юристів.

Хто сьогодні святкує День ангела? Михайло Присяжнюк приймає вітання

Олександр Пікалов – актор гумористичного жанру та автор сценарію в команді “95 кварталу”, куди прийшов працювати у 1998 році. Його провідні пародії на відомих українських політиків ставали популярними та вдалими, які надовго запам’ятовувалися глядачам.

Олександр Пікалов
Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Пікалов приймає вітання

Окрім цього, 22 липня віряни вшановують пам’ять мученика Панкратія. Вони радять відвідати вечірню службу, фізично не працювати вдома, адже Церква цього забороняє.

В День ангела варто помолитися, подякувати своєму ангелу-охоронцю за захист та посидіти в тихій атмосфері в колі найближчих людей. Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 22 липня святкують День ангела та українських знаменитостей – адвоката й телеведучого Михайла Присяжнюка та актора, автора сценарію в “95 кварталі” Олександра Пікалова.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.