Просто додай у воду цей дешевий засіб: як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах — результат вражає

Як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах? Про це замислювалася не одна добропорядна господиня. І дійсно, інколи навіть дорога хімія не бере те, що лишається на люстерку у ванній. А очистити його допоможе один перевірений засіб.

Прибирання навіть за допомогою всіх сучасних технологій, сьогодні ледь-ледь можна назвати приємним дозвіллям. Досі випливає багато дрібниць, які псують процес. Проте, як не у мережі шукати корисні лайфхаки для ідеальної чистоти. Тож, як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах ви дізнаєтеся саме тут.

Як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах

Як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах

Перед тим, як зрозуміти, який саме засіб нам підходить найкраще, слід поринути у проблематику забруднень. У побуті ми маємо справу з органічними видами бруду. На дзеркалі частіше за все можна помітити сліди від зубної пасти, яка утворює фторові чи кальциновані плями. Крім цього, часто лишаються на поверхні ліпідні сполуки від контакту зі шкірою. Також на люстерку можна побачити і мильні відкладення.

Як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах

З цим найкраще за все бореться білий оцет. Як кислота, він розщеплює мінерали та жири, знищуючи дотла всі дрібні забруднення. Вартість його в українських супермаркетах стартує від 25 гривень. Просто додай цей у воду цей дешевий засіб, і ти здивуєшся, як швидко він усе прибере. А ще він відмінно випаровується, не лишаючи при цьому слідів.

Як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах

В залежності від ступеню проблеми на вашому дзеркалі слід обирати відповідну пропорцію. Якщо потрібно просто очистити поверхню від слідів пальців чи порохів, то у половину склянки води слід додати 7 столових ложок, якщо потрібно прибрати залишки мила чи зубної пасти, краще змішати оцет з водою у пропорції 50:50.

Зауважимо, що ця речовина, хоч і здається безпечною, краще перед роботою вдягти маску, аби випаровування кислоти не зашкодили верхнім дихальним шляхам.

Тож користуйтеся корисною порадою і нехай питання “як помити дзеркало без розводів у домашніх умовах”, вас більше не турбує.

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.