Як і де зберігати засоби для прибирання оселі: 5 лайфхаків

Показуємо чудові лайфхаки зберігання побутової хімії, а також відповідного інвентарю. Це досить прості і звичні варіанти, які допоможуть зекономити простір в оселі і навести порядок серед таких речей.

Лайфхак 1: зберігати під раковиною 

Це місце найбільше люблять наші господині. Побутова хімія може стояти під раковиною у ванній або на кухні, але при цьому варто враховувати декілька моментів. Це безпека. Якщо у вас є маленькі дітки і шафка не закривається, то краще відмовитись від ідеї зберігати речі під раковиною.  

Лайфхак 2: зберігати над пральною машиною 

Якщо над вашою пральною машиною є вільне місце, можна облаштувати шафку для зберігання побутової хімії.  

Лайфхак 3: зберігати на стіні 

Якщо у своїй оселі ви маєте вільну стіну, яку нікому не видно, можна облаштувати її полками і розставити всі засоби для прибирання. До того ж, поруч зручно вішати гачки для швабр та віників. Такі стінки можуть знаходитись в комірці або далеких кутках.   

Побутова хімія
Побутова хімія

Лайфхак 4: зберігати на двері  

На дверцятах шафки у ванній кімнаті або на кухні можна організувати полиці для зберігання побутової хімії. На маленькій дверцятах помістяться невеликі речі, а на більших – інвентар.   

Лайфхак 5: зберігати на пересувному візку 

Пересувний візок дуже зручний і комфортний у використанні. Прибираючи оселю, ви можете возити її з собою і тримати все під рукою. Зберігати її можна у будь-якому порожньому кутку.   

spot_img

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.