Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Баночки від сметани та різноманітні контейнери можуть слугувати універсальним інструментом у побуті. Ви можете використовувати їх для різноманітних потреб. Часто ми викидаємо такі контейнери та не усвідомлюємо всіх можливостей, які вони можуть надати. Хитрі господині вже давно знайшли способи використання цих баночок в різних аспектах домашнього господарства, які варто знати кожному.

Зберігання продуктів харчування

Баночки від сметани ідеально підходять для зберігання різних продуктів у холодильнику. Ви можете перекласти в них соуси, масла, прянощі, домашні консерви тощо.

Організація кухонних приладів

Баночки можна використовувати для зберігання невеликих кухонних приладів, таких як вінчик, ніж для піци, кулінарні пензлики та інше. Такий органайзер забезпечить порядок на робочій поверхні та зручний доступ до необхідних речей.

Органайзер для щіток

Баночка від сметани може стати чудовим стаканчиком для щіток. Ви можете зробити його своїми руками. Добре вимийте баночку і протріть її насухо. Тут нам знадобиться баночка з кришкою. Просвердліть у кришці отвори такої ширини, щоб туди легко проходили ручки від зубної щітки. Тепер пофарбуйте баночку акриловою фарбою.

Кулінари розповіли, як корисно використати баночки від сметани
Кулінари розповіли, як корисно використати баночки від сметани

Формочка для десертів

Контейнери від сметани також зручно використовувати, як форми для десертів. Наприклад, їх можна використовувати для приготування Тирамісу. Просто розмістіть шари інгредієнтів у баночках.

Крім того, ці контейнери можуть бути використані для приготування різноманітних видів желе. Завдяки їх компактному розміру і прозорому дизайну ви можете створювати чудові і смачні десерти, які вразять ваших гостей.

Для саду

Баночки від сметани чудово підходять для вирощування рослин. Вони можуть слугувати маленькими горщиками для посадки і розвитку саджанців. Ба більше, ви можете задекорувати баночки на будь-який смак – це чудовий елемент декору для саду.
Зберігання дрібниць

Маленькі предмети, такі як бісер, ґудзик, затискачі, голки та інше можна зручно зберігати у баночках від сметани. Також тут можна зберігати косметичну продукцію, зразки кремів, маски для обличчя та ін.

Кулінари розповіли, як корисно використати баночки від сметани
Кулінари розповіли, як корисно використати баночки від сметани

Порядок в гаражі

Баночки можна використовувати для зберігання гвинтів, шурупів, а також невеликих інструментів у гаражі або майстерні.

Кулінарна хитринка

Можна заморозити у невеликих баночках від сметани та йогурту зелень вологим способом. І це також дуже хороша ідея. Взимку ви просто дістанете зелень із баночки і додасте до своєї улюбленої страви.

Схожі статті

Без жодних фітоламп: розсада томатів виросте товстенькою, міцною, кремезною – простий стрес-прийом дачників

Сьогодні ми поділимось з вами секретом догляду за розсадою томатів. Завдяки цим порадам розсада неодмінно виросте міцною, здоровою та тішитиме вас врожаєм.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.

Як вберегти сад від шкідників та лихого ока заздрісних сусідів: народні методи та поради, перевірені роками

Сьогодні ми поділимось з вами порадами, які допоможуть вберегти ваш сад від шкідників та небажаних поглядів. Ці секрети досвідчені дачники перевіряли роками

Як врятувати пересолений суп, позбутись неприємного запаху від дошки і ще 8 корисних лайфхаків для кухні

Сьогодні ми допоможемо вам полегшити свій побут на кухні. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-10 корисних порад від професійних кухарів та досвідчених господинь!

Одягніть на віник пакет і готуйтеся дивуватися: цікавий трюк, який значно збільшує ефективність прибирання

До процесу прибирання всі ставляться по-різному. Для когось це справжній ритуал, я такий допомагає заспокоїтися та прийти до якогось висновку під час активних обдумувань.