Жоден гість не відмовиться від цієї страви: готуємо фаршировані яйця

Така закуска дуже популярна серед українських господинь. Варіацій їх приготувань — безліч. Пропонуємо рецепт з начинкою із сиру та копченого лосося. Обов'язково сподобається всім.

Рецепт фаршированих яєць 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 8 яєць  
  • 120 грамів копченого лосося 
  • 80 грамів вершкового масла  
  • 100 грамів сиру  
  • 3 столові ложки сметани  
  • 0,5 лимону  
  • 3 чайні ложки гірчиці  
  • 2 щіпки солі  
  • 2 щіпки чорного молотого перцю  
Фаршировані яйця
Фаршировані яйця

Візьміть яйця, перемістіть в каструлю і залийте холодною водою. Доводимо до кипіння і після цього проваріть ще 10 хвилин. Далі перекладіть готові яйця в холодну воду і лише потім очистіть від шкаралупи. Таким чином вона буде дуже легко відставати. Розріжте їх навпіл (за бажанням можна уздовж або поперек). 

Приступаємо до приготування крему. Візьміть миску і покладіть сюди 20 грамів вершкового масла кімнатної температури. Потім додайте 4 жовтки і збийте масу за допомогою міксера на високій швидкості. Далі додайте сіль, щіпку чорного меленого перцю, одну чайну ложку лимонного соку, тертий сир і три столові ложки сметани. Продовжуйте збивати, поки не отримаєте однорідний пишний крем.  

Готуємо ще один крем з копченим лососем. Для цього дрібно наріжте або пропустіть через м’ясорубку копчений лосось. Візьміть миску і перекладіть сюди вершкове масло, що залишилось, 4 жовтки, щіпку чорного меленого перцю, чайну ложку лимонного соку і 1-2 чайні ложки готової гірчиці. Збийте до білого кольору. Додайте лосось і продовжуйте збивати, поки не отримаєте пишну масу.  

Візьміть кондитерський мішок і наповніть сиром кремом. Наповніть ним 8 підготовлених половинок білків. Наступні 8 білків наповніть кремом з лососем. Їх також можна прикрасити кусочком копченого лосося. Прикрасьте подрібненою петрушкою і подавайте до столу.  

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Навіть у піст заправляю салатики майонезом: з бурячком саме те. Рецепт пісного майонезу в домашніх умовах

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування дуже смачного пісного майонезу, що ні чим не поступається класичному рецепту соусу. Для приготування знадобиться кілька простих інгредієнтів.

Для чого в каструлю потрібно класти гранчак, коли вариться м’ясо: так не дарма робили ваші і наші бабусі

Сьогодні ми детально розповімо вам про лайфхак із гранчаком в киплячій воді. Завдяки цій пораді ваш бульйон буде наваристим і смачним, а м'ясо дуже ніжним і соковитим.

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.