Готуємо сирно-полуничний торт без випічки, який навіть не відрізнити від випеченого

Найніжніше сирне суфле, яке немов морозиво з ягідною начинкою і в поєднанні з хрусткою основою байдужим не залишить нікого. Спробуймо приготувати?

Рецепт сирно-полуничного торту без випічки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 10 грамів желатину
  • 200 грамів полуниці
  • 50 міліграм води
  • 70 грамів вершкового масла
  • 100 грамів темного шоколаду
  • 100 грамів кукурудзяних пластівців
  • 200 грамів кисломолочного сиру
  • 100 грамів білого шоколаду
  • 1 столова ложка цукру
  • 1/2 чайної ложки ванільного цукру
  • 100 міліграм молока
  • 200 міліграм жирних вершків
Сирно-полуничний торт
Сирно-полуничний торт

У першу черго варто замочити желатин. Для цього просто залийте його водою і залиште набухати. Цей час має бути вказаний на упаковці.

Тим часом розтопіть на водяній бані темний шоколад з додаванням вершкового масла. Це можна зробити і в мікрохвильовій печі — за бажанням. Далі візьміть кукурудзяні пластівці і залийте їх отриманою масою. Основа для торта готова.

Робочу поверхню застеліть пергаментним папером і покладіть на неї роз’ємну форму для випічки. У середені також варто застелити все пергаментом, навіть бортики. А щоб папір краще пристав до форми, змастіть її олією. Перекладіть до форми пластівці в шоколаді, вирівняйте по дну форми та злегка утрамбуйте. Це можна зробити навіть товкачем для картоплі. Відправте основу на 30 хвилин в холодильник.

Тим часом збийте кисломолочний сир з ванільним цукром за допомогою блендера. Молоко перелийте в каструлю і доведіть до кипіння. Додайте до нього вже готовий желатин і перемішуйте, поки він не розчиниться. Потім з’єднайте молоко і кисломолочний сир. Ретельно перемішайте суміш. Далі додайте розтоплений білий шоколад і знову розмішайте. Відставте в сторону, щоб суміш трішки охолола.

Візьміть збиті охолоджені вершки, сирно-вершкову масу і перемішайте їх. Перелийте половину отриманої суміші в форму з основою і відправте в морозильну камеру на 10 хвилин. Далі викладіть шар порізаної полуниці і залийте сирно-вершковою масою. Відправте в холодильник на дві-три години. Готово!

Приємного апетиту!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.