Дуже смачний рецепт торта без випічки

Всього 15 хвилин і на вашому столі буде неймовірно смачний і соковитий торт. Розповідаємо, як його приготувати.

Для приготування такої смакоти знадобиться багато ніжного крему, соковиті вишні (можна консервовані), лаваш и всього 15 хвилин вашого часу. Вам не доведеться пекти коржі чи використовувати печиво в якості основи. Все набагато простіше. Така смакота обов’язково припаде до душі вашим близьким і рідним, а гості попросять рецепт. Що ж, приступаємо до приготування!  

Рецепт торта без випічки 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 2 упаковки лаваша 
  • 600 міліграм сметани 
  • 500 грамів свіжозамороженої вишні (можна консервованих) 
  • 1 банка згущеного молока 
Торт без випічки із лаваша
Торт без випічки із лаваша

Для початку приготуємо крем. Візьміть жирну сметану і збийте її за допомогою блендера до консистенції густого крему. Потім додайте згущене молоко і продовжуйте збивати, постійно збільшуючи швидкість. У вас має вийти гарна і пишна маса.  

Далі візьміть лист лаваша (з двох упаковок лаваша буде 4 листи) і розділіть його на 4 частини. На ці частини викладіть свіжозамороженої вишні або консервовані вишні. Загорніть лаваші в трубочку, щоб вишні залишилась всередині. Відріжте зайві краї.   

Перекладіть трубочки на змажену кремом тарілку. Кожен шар трубочок також варто щедро змазати кремом. Робіть це доки не закінчаться трубочки. Залиште торт на декілька годин, щоб він пропитався кремом, а краще відставити на ніч.  

Готовий торт можна прикрасити тертим шоколадом.  

Приємного апетиту 

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.