Рецепт печива до чаю за 10 хвилин

Смачне печиво за 10 хвилин - це можливо. Розповідаємо, як приготувати неймовірну випічку, докладаючи мінімум зусиль.

Швидкий рецепт печива до чаю 

Для приготування візьміть інгредієнти: 

  • 200 грамів кисломолочного сиру 
  • 1 яйце 
  • 60 грамів вершкового масла 
  • 0, 5 чайні ложки ванільного цукру 
  • 3 столові ложки цукру 
  • 0, 5 чайні ложки розпушувача для тіста 
  • 220 грамів борошна 
  • Щіпка солі 

Для начинки вам знадобиться:  

  • Яблучний джем (можна будь-який інший – за бажанням)  
  • Горішки 
  • Варене згущене молоко 
Печиво до чаю
Печиво до чаю

Візьміть невелику ємність, де будемо замішувати інгредієнти для печива. Перекладіть туди кисломолочний сир. Краще обирати той, який вже перетертий і має більш однорідну структуру. Вбийте до сиру одне яйце. Ретельно перемішайте суміш. Додайте пів чайні ложки розпушувачу тіста, три столові ложки цукру, 50 грамів вершкового масла кімнатної температури (його краще заздалегідь дістати з холодильнику) і 220 грамів борошна. Знову перемішайте масу. У вас має вийте гладке і еластичне тісто для печива.  

Готове тісто перекладіть на робочу поверхню, присипане борошном, і розкатайте в пласт. За допомогою спеціальних форм або підручних предметів виріжте невеликі кружальця. Варто зазначити, що таке печиво виходить дуже смачним навіть без начики. Але у нашому рецепті передбачається начинка. Для цього вам потрібно взяти улюблений джем або горішки з вареним згущеним молоком. В одне печиво можна положити джем, а в інше — згущене молоко. Так у вас буде більша різноманітність серед смаків. Загорніть печиво з начинкою і перекладіть на деко.  

Заготовки печива відправте в духовку при 180 градусах на 20 хвилин. Як тільки вони візьмуться золотою скоринкою — печиво готове! При подачі можна посипати цукровою пудрою.  

Приємного чаювання!  

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.