Пельмені не з фаршем, а з солодкою начинкою і шоколадного тіста: рецепт незвичних цукерок, які вас здивують

Солоденькі смаколики часто стають фаворитами не тільки, серед дітей, а й дорослих. А якщо вміти готувати їх самостійно – задоволення від ласощів отримуєш вдвічі більше.

Ми підготували для вас рецепт незвичайного та нетипового десерту, який точно буде не тільки смачним, а й оригінальним – пельмені із солодкою начинкою та шоколадного тіста. Так-так, вам не здалося, саме такі пельмені. Ви точно здивуєте своїх рідних та близьких, в затишному колі, за чашечкою чаю, чи кави.

Як приготувати солодкі пельмені із пластичного шоколаду?
Як приготувати солодкі пельмені із пластичного шоколаду?

Для приготування, нам необхідно мати саму начинку та тісто, яке робимо із пластичного шоколаду. Спочатку для тіста, нам потрібні: білий шоколад 100 г та глюкозний сироп 40 г.

Спосіб приготування: необхідно розтопити молочний шоколад до температури 40 С, обов’язково, при цьому, все перемішувати, а далі поєднуємо глюкозний сироп та розтоплений вже нами, білий шоколад. Після, запаковуємо все в плівку та ставимо в холодильник на 1-2 години.

Далі, для отримання смачної начинки, необхідні такі продукти: яйця, мука, цукор, какао, сіль, згущене молоко та будь-які горіхи, на ваш смак(можна не додавати).

Наступний етап в приготуванні наших пельменів:

  1. Просіяти та змішати 5 г какао та 20 г муки.
  2. Далі, розбити 1 яйця та додати 35 г цукру та ¼ солі – все добре збити до пишної, густої маси та до неї, додаємо отриману вже нами, однорідність із какао та муки.
  3. Отримане тісто необхідно вилити круглу форму, наприклад, для кексів.
  4. Відправити в духовку на 180 С на 15-20 хв.
  5. Готовий бісквіт, що у нас вийшов, ламаємо на кусочки. В блендері все збиваємо. В кінцевому результаті, отримуємо м’яку консистенцію, яка не має кришитися. Додаємо туди 45 г вареного згущеного молока – начинка готова.

Останній етап в приготуванні – ліплення наших солоденьких пельменів. Тобто, в отримане тісто(розтоплений шоколад), додавати нашу шоколадну начинку, зроблену з бісквіта та зліплювати, як стандарті пельмені. Слідкуємо, щоб розкочувати наше тісто, якомога тонше, але слідкувати, щоб воно не рвалося.

Такі оригінальні та смачні цукерки, можна робити, як для смачного подарунку, який залишиться в пам’яті ваших близьких та рідних на довго.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.