Рецепт сирних рулетів з джемом і кокосовою стружкою: міні-десерт, що чудово підійде для чаювання

Пропонуємо вам відкрити для себе новий смаколик, який здивує ніжністю та легкістю в приготуванні. Сирні рулетики з джемом та кокосовою стружкою можна швидко приготувати власноруч.

Інгредієнти:

  • Сир – 200 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 260 г + для роботи з тістом
  • Цукор – 70 г
  • Джем (на свій смак) – 140 г
  • Кокосова стружка – 40 г
  • Розпушувач – 1/2 ч. ложки
  • Цукрова пудра для прикраси – 1 ст. ложка
  • Ванільний цукор – 1 ч. ложка

Підготовка інгредієнтів та приготування:

Сир викладаємо в миску, сюди ж додаємо цукор, ванільний цукор і вбиваємо яйце. Збиваємо всі інгредієнти за допомогою занурювального блендера.

Заздалегідь просійте борошно та додайте до нього розпушувач. Суху суміш додайте до сиркової маси. Перемішуємо тісто спочатку лопаткою, потім замішуємо руками.

Рецепт найкращого десерту до чаю: сирні рулети з джемом і кокосовою стружкою
Рецепт найкращого десерту до чаю: сирні рулети з джемом і кокосовою стружкою

На цьому етапі заздалегідь вмикаємо духовку та розігріваємо до 180 градусів. Робочу поверхню присипаємо мукою. Ділимо тісто на дві частини.

Розкочуємо одну половину тіста в смужку шириною приблизно 10 см. Змащуємо тісто ягідним або фруктовим джемом. Посипаємо начинку кокосовою стружкою.

Скручуємо тісто в рулет (Вертикально). Отриманий рулет розрізаємо на невеликі рулетики довжиною 4-5 см. За такою ж послідовністю формуємо другий рулет з тіста, що залишилось. Додаємо джем, кокосову стружку та вертикально закручуємо десерт.

Деко встилаємо папером для випічки і викладаємо туди майбутні тістечка. (Якщо не маєте паперу, можна змастити деко рослинною олією). Відправляємо рулетики в попередньо розігріту духовку приблизно на 25 хвилин.

Рецепт найкращого десерту до чаю: сирні рулети з джемом і кокосовою стружкою
Рецепт найкращого десерту до чаю: сирні рулети з джемом і кокосовою стружкою

Після випікання даємо рулетикам охолонути, посипаємо цукровою пудрою та подаємо до столу. Сирні рулети з джемом і кокосовою стружкою готові. Ці міні-десерти чудово підійдуть для теплого сімейного вечора. Смак та аромат тістечок надовго запам’ятається рідним та друзям. Смачного!

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.