Рецепт бісквітного рулету з вишневим варенням: цей смаколик неодмінно стане вашим фаворитом

Бісквітний рулет із вишневим варенням – ідеальний вибір для тих, хто любить ніжну та ароматну домашню випічку. Ви здивуєтесь тому, як легко та швидко можна приготувати смачний десерт самостійно.

Інгредієнти:

  • Яйця – 4 шт.
  • Вишневе варення (без кісточок) – 280 г
  • Борошно – 160 г (1 стакан об’ємом 250 мл)
  • Цукор – 130 г
  • Розпушувач тіста – 1 ч. ложка
  • Ванілін – дрібка
  • Цукрова пудра – 1 ст. ложка.

Приготування:

Підготовка інгредієнтів: Просійте борошно та увімкніть духовку, розігрійте її до 180 градусів.

Готуємо бісквітне тісто: Вбиваємо яйця у миску, додаємо цукор та збиваємо за допомогою міксера протягом 7-10 хвилин, повинна утворитись біла пишна маса. Змішуємо просіяне борошно з розпушувачем та ваніліном. Після цього суху суміш поступово висипаємо до яєчної маси. Добре перемішуємо після додавання кожної порції борошна.

Рецепт бісквітного рулету з вишневим варенням: просто та смачно
Рецепт бісквітного рулету з вишневим варенням: просто та смачно

Випікаємо бісквіт: Прямокутну форму для випікання застилаємо пергаментом, виливаємо сюди тісто та розрівнюємо так, щоб утворився тонкий шар (товщиною приблизно 1 см)

Випікаємо бісквітний корж в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 10 хвилин. Як тільки бісквіт злегка стане рум’яним, одразу виймайте його.

Гарячий бісквіт відділяємо від пергаменту і згортаємо у рулет. Залишаємо корж в такому положенні до повного охолодження. Після цього розгортаємо рулет, а по його поверхні рівномірно розподіляємо вишневе варення (ви можете використовувати будь-яке, на свій смак) Знову згортаємо десерт разом із начинкою.

Загортаємо готовий рулет у пергамент чи харчову плівку і залиште принаймні на 1 годину (це потрібно для того, щоб десерт тримав форму).

Посипаємо цукровою пудрою та нарізаємо на шматочки і подаємо. Смачний бісквітний рулет з вишневим варенням готовий, смачного!

Рецепт бісквітного рулету з вишневим варенням: просто та смачно
Рецепт бісквітного рулету з вишневим варенням: просто та смачно

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.