Приготуйте торт “Молочна дівчинка” самостійно: надзвичайно ніжний десерт, що не потребує багато часу та сил

Торт "Молочна дівчинка" - справжнє втілення ніжності і смаку. Приготуйте цей десерт самостійно і ви будете приємно вражені швидкістю процесу, а незвичний смак стане справжньою втіхою для гостей.

Інгредієнти

для коржів:

  • Згущене молоко – 300 г
  • Яйце – 3 шт. (загальна вага зі шкарлупою – 195 г)
  • Сіль – 1 щіпка
  • Пшеничне борошно – 180 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Вершкове масло – для змащування паперу або силіконового килимка

Для крему:

  • Вершки 33% – 500 г
  • Згущене молоко – 80 г
  • Ванільний цукор – 10 г

Для прикраси:

  • Свіжі ягоди – на свій смак

Приготування:

Готуємо тісто: Яйця зі щіпкою солі збийте за допомогою міксера протягом 3-4 хвилини до пишності. Не припиняйте збивання та поступово вливайте згущене молоко. Борошно змішайте з розпушувачем, просійте і додайте частинами в яєчну суміш, після цього знову перемішайте за допомогою міксера.

Рецепт торта Молочна дівчинка: ніжно, смачно та просто
Рецепт торта Молочна дівчинка: ніжно, смачно та просто

Духовку розігрійте до 180 градусів. Прямокутну форму для випікання застеліть пергаментним папером або силіконовим килимком і змастити невеликою кількістю вершкового масла.

В готову форму відправте половину тіста (330-340 г) та розрівняйте в тонкий рівний шар. Випікайте корж при 180 градусах протягом 6-7 хвилин, до готовності. Так само випікаємо і другий корж.

Після цього, краї готових коржів обріжте. Відділяємо коржі від пергаменту або силіконового килимка та даємо повністю охолонути.

Рецепт торта Молочна дівчинка: ніжно, смачно та просто
Рецепт торта Молочна дівчинка: ніжно, смачно та просто

Готуємо крем: Для цього збийте холодні вершки з ванільним цукром. До збитих вершків тонкою цівочкою додаємо згущене молоко та продовжуємо збивати на середній швидкості міксера.

Охолоджені коржі розділяємо на 4 частини кожен. На дно тарілки викладіть трохи крему, щоб торт добре тримався. Промазуємо кожен корж 1-2 ст. ложками крему і таким чином збираємо майбутній торт. Кладемо кожен промазаний корж один поверх іншого. (За бажанням можна використати ягідне варення, як ще один шар торта). Верх і боки торта теж щедро змастіть кремом. Поставте торт у холодильник на 2 години.

За бажанням прикрасьте десерт, для цього чудово підійдуть ягоди. Торт “Молочна дівчинка” готовий, смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.