Без замішування тіста та випікання: як за 15 хвилин приготувати різдвяний шоколадний торт. Справжній шедевр

Простий та смачний торт без випічки! Такий десерт можна приготувати на будь-яке свято або просто до чаю. Готується дуже просто і швидко із печива, сметани, вареного згущеного молока та мигдалю.

Ніжне печиво з какао, сметанний крем із карамельною ноткою та хрусткі горішки – чудове поєднання в такому десерті. Порадуйте своїх коханих та приготуйте такий ніжний, апетитний та смачний торт!

Інгредієнти

  • Печиво з какао – 480 г
  • Мигдаль – 50 г
  • Сметана 20% – 600 г
  • Варене згущене молоко – 150 г
  • Молочний шоколад – за смаком
  • М’ята – за смаком

Як приготувати смачний шоколадний торт

Мигдаль подрібнити блендером до стану дрібної крихти, але не в пилюку. Подрібнений мигдаль розділити порівну на 5 частин.

Шоколадний торт без випічки рецепт
Шоколадний торт без випічки рецепт

Торт можна зібрати у квадратній формі без дна. У формі в декількох місцях необхідно зафіксувати плівку (висота 7 см) канцелярськими скріпками. Щоб торт вийшов прямокутним, потрібно зігнути плівку на кутах.

Печиво підготувати за розміром форми та обрізати ножем до потрібного розміру.

Приготувати крем: сметану збити міксером із вареним згущеним молоком до однорідності.

Підготовлену форму перенести на блюдо та викласти перший шар печива. Зверху додати крем (приблизно 1,5 ополоника) і акуратно розрівняти за формою.

Далі посипати подрібненим мигдалем і повторювати усі шари таким чином: печиво, крем та горіхи.

Шоколадний торт
Шоколадний торт без випічки 

На останній шар печива викласти крем та присипати шоколадною крихтою. Потім прибрати скріпки і залишити торт для просочення на 1:00 при кімнатній температурі, а потім прибрати в холодильник бажано на ніч.

Приготувати декор для торта (за бажанням): за допомогою овочечистки зробити великі завитки із молочного шоколаду (кімнатної температури). А якщо натерти шоколад на дрібній тертці, вийде дрібна ніжна стружка.

Торт дістати з холодильника, провести ножем між цитатною плівкою та формою. Акуратно витягти форму і зняти цитатну плівку.

Рецепт приготування шоколадного торта з млинців
Рецепт приготування шоколадного торта 

За допомогою форми серця наповнити її шоколадною стружкою, а потім прибрати форму. Іншу форму можна наповнити кокосовою стружкою і викласти шоколадні завитки, листочки м’яти і ягоди журавлини.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.