Ви більше не будете купувати глазуровані сирки: домашній рецепт без спеціальних форм. Корисніше покупних

Глазуровані сирки — ласощі, які завжди користуються особливою популярністю серед дітей. І мами залюбки їх купують через їхню користь та насичений смак.

Майже усі маленькі діти обожнюють глазуровані сирки. Ці солодощі користуються шаленою популярністю вже багато років завдяки насиченому смаку, шоколаду, джему всередині, а також легкій сирній масі з приємною текстурою, яка тане у роті.

Безумовно, такий варіант набагато корисніший, ніж морозиво чи взагалі якісь тістечка. І тим не менш, у складі подібних сирків все одно немало емульгаторів, стабілізаторів та інших речовин, які використовуються для подовження термінів зберігання продукту. Для виробника важливо добре заробити на реалізації даного товару, а отже деякі нюанси мають велике значення.

Мами ж в свою чергу намагаються вберегти своїх дітей від зайвих хімічних сполук, які можуть потрапити до їхнього організму. Тим паче, що сирки можна приготувати вдома, і для цього навіть не потрібно мати спеціальних форм. Достатньо взяти кондитерський мішок. Давайте дізнаємося, як можна зробити швидко та смачно десерт, який нам знайомий з дитинства, і який, до речі, коштує не маленьких грошей, адже стандартна вага подібних ласощів 30 г.

Інгредієнти

  • 300 г кисло-молочного сиру;
  • 30 г вершкового масла;
  • 30 г цукрової пудри;⠀
  • 50 г малини;
  • 10 г цукру;
  •  5 г кукурудзяного крохмалю;
  •  15 мл води;
  •  1 чайна ложка лимонного соку; ⠀
  • 200 г молочного шоколаду;
  • 40 мл олії

Як приготувати глазуровані сирки вдома

Для початку змішуємо малину з цукром та варимо. Доводимо до кипіння і після цього додаємо кукурудзяний крохмаль з водою, лимонний сік та варимо до загущення.

Як приготувати смачні сирки

Кисломолочний сир перемішуємо до однорідності і додаємо в нього вершкове масло, цукрову пудру. Збиваємо.

На плоску поверхню наносимо сирну масу з кондитерського мішка, після чого ставимо на декілька годин в холодильник. Бажано в морозильну камеру. Тим часом шоколад топимо на водяній бані чи у мікрохвильовій печі, додаємо рослинну олію та поливаємо сирки.

Рецепт приготування сирків

Беремо шпажки, занурюємо їх у сирну масу і знову ставимо у холодильник. Через півгодини можна пробувати десерт.

Схожі статті

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.