Торт “Медовий пух” за лічені хвилини: проста версія медовика без розкочування коржів. Коли гості на порозі

Найшвидший і найпростіший рецепт приготування медовика! Тісто для торта не потрібно заварювати, а коржі розкочувати. І найголовніше, готовий торт виходить дуже смачним та апетитним.

Радимо вам приготувати простий, але ніжний і смачний медовик. Цей тортик ви можете приготувати для своїх близьких, щоб приємно здивувати та порадувати їх цим чудовим десертом. Також ви можете приготувати його до святкового столу, тому що навіть цей простий торт сподобається вашим гостям та приємно порадує їх.

Приготовлений за нашим рецептом медовик виходить у рази смачнішим за покупний, адже він готується виключно з натуральних і якісних продуктів. Для його приготування вам знадобляться досить доступні та бюджетні інгредієнти, придбати які ви можете у будь-якому супермаркеті. Ніжний крем з коржами та медом відмінно поєднуються між собою, що надає торту приємного, апетитного аромату та смаку.

Готується такий медовик досить швидко і максимально просто, тому приготувати його зможе абсолютно кожен із вас. Спробуйте приготувати цей торт медовик за нашим рецептом, адже він сподобається всім вашим рідним, гостям і близьким, у тому числі і дітям.

Інгредієнти

  • Куряче яйце – 4 шт
  • Цукор – 200 г
  • Мед – 120 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Борошно – 360 г
  • Сода – 1 ч. л.
  • Цукрова пудра – 120 г
  • Сметана 25% – 200 г
  • Вершки 33% – 300 мл
  • Сіль – 1 щіпка

Як приготувати смачний медовик

Перед початком виготовлення ми заздалегідь готуємо всі необхідні інгредієнти. У глибоку ємність розбиваємо курячі яйця, додаємо щіпку солі, цукор і ретельно все змішуємо за допомогою віночка. Тепер ми додаємо мед, погашену оцтом соду, борошно і замішуємо тісто, щоб вийшла однорідна маса.

Рецепт приготування смачного та ароматного медовика
Рецепт приготування смачного та ароматного медовика

Деко застилаємо пергаментним папером і викладаємо на неї приготовлене тісто. Поступово розподіляємо його лопаткою по всій поверхні і запікаємо в розігрітій до 180 градусів близько 12 хвилин. За цей час у глибоку ємність кладемо цукрову пудру, сметану, вершки та збиваємо за допомогою міксера до щільної однорідної консистенції.

Найкращий рецепт медовика із кремом

Готовий корж витягаємо з духовки і даємо йому охолонути. Відрізаємо у нього краї, ріжемо на чотири однакові шматочки, кладемо їх один на одного і вирівнюємо. Тепер на перший корж наносимо приготований крем, а зверху кладемо другий корж. Подібним чином укладаємо всі коржі, що залишилися. Обрізки від коржа подрібнюємо блендером і посипаємо крихтою наш тортик.

За бажанням додатково прикрашаємо його якими-небудь елементами і ставимо в холодильник на хоча б годину, щоб він просочився.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.