Часто у вихідні готую цей неймовірно простий торт – всього за 20 хвилин: смачний, ніжний і без випічки

Смачний торт може стати причиною для справжньої радості як для маленьких дітей, так і для дорослих домочадців. І часом для його приготування необхідно не так багато часу.

Щоб приготувати смачний торт вдома, і не витрачати великі гроші на придбання смаколиків з кондитерської, а також не витрачати свій дорогоцінний час на замість тіста, ми рекомендуємо спробувати приготувати торт за нашим рецептом. Він складається з ніжного крему, основи з печива, а також свіжих бананів.

Його особливість полягає в тому, що вам не доведеться поратися з борошном та, наприклад, кефіром, а здебільшого ви будете займатися формуванням страви. Такий десерт зазвичай подобається і дорослим, і дітям.

Звичайно, ви можете доповнити його за своїм смаком. Наприклад, внести горіхи, варення, замінити крем на той, який вам подобається більше, а також навіть замість печива використати покупні коржі, які продаються в супермаркетах. Мова йде саме про фабричний бісквіт, який зазвичай зберігається близько 3-6 місяців у вакуумній упаковці.

Також не забувайте, що завжди можна придбати додаткові прикраси для торта, якщо ви хочете потішити своїх діток святковим виглядом тортика.

Інгредієнти

  • Молоко – 600 мілілітрів
  • Яйця – 2 штуки
  • Цукор – 120 грам
  • Ванілін – 1 чайна ложка
  • Борошно – 1 столова ложка
  • Картопляний крохмаль – 1 столова ложка
  • Вершкове масло – 70 грам
  • Банани – 3 штуки
  • Шоколад – для прикраси

Як приготувати смачний торт з бананами

Для початку у каструлю з товстим дном наливаємо невелику кількість молока та доводимо до кипіння. Туди ж додаємо яйце. Ретельно збиваємо, всипаємо цукор, ваніль, ванільний цукор, крохмаль і борошно. Помішуємо та доводимо до готовності.

Як приготувати смачний торт

Коли маса буде гуснути, додаємо молоко. Доводимо до готовності і додаємо вершкове масло. Залишаємо крем остигати.

Торт без випічки за 10 хвилин
Торт без випічки за 10 хвилин

Дістаємо форму, і в неї починаємо складати наш майбутній торт. Для початку необхідно викласти крем, потім печиво, зверху банани. Повторити цю операцію декілька разів.Рецепт торта-морозива, що освіжає з печивом та бананом – без випікання та зайвих затрат

Рецепт торта, що освіжає з печивом та бананом – без випікання та зайвих витратПосипаємо тертим шоколадом. Викладати торт можна як в кулінарний кільце, так і в глибоке деко.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.