Універсальний крем для торта “Молочний шоколад”: готується всього за 5 хвилин, і не треба ніякого крохмалю

Мати в записнику універсальний рецепт крему — це завжди дуже зручно, адже не важливо, який десерт ви хочете приготувати, ви завжди можете скористатися цією технологією.

Торти та тістечка нерідко ставлять на стіл у святкові дні як десерт. При цьому рецепти кремів найчастіше бувають складними. Необхідно довго збивати інгредієнти, додавати їх у певному порядку.

При цьому від крему часто залежить увесь смак десерту. Якщо він трохи кисліший, ніж потрібно, або занадто солодкий, або були використані неякісні інгредієнти, як наприклад, масло з домішками рослинних жирів, все може вийти зовсім не так, як ви планували.

Окрім того часто стається текстуризація маси, яка надає крему не привабливий вигляд, а також дивні відчуття під час споживання десерту. Усе цього можна уникнути, якщо мати в записнику декілька рецептів універсальних кремів, які ніколи не підводять, і прекрасно поєднуються майже з усіма видами коржів.

Крем “Молочний шоколад” готується просто буквально за 5 хвилин, а продукти є в кожному холодильнику. Звичайно, ви можете доповнювати його за своїм смаком. Наприклад, додати більше шоколаду, який попередню розтопити на водяній бані. Також за бажанням можна внести згущеного молока чи масло.

Інгредієнти

  • Молоко — 2 склянки
  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Борошно — 2 столових ложки
  • Шоколадний сир — 3 столових ложки
  • Цукор — пів склянки

Як приготувати смачний універсальний крем для десертів

Необхідно поставити на плиту в товстостінній каструлі 2 склянки молока. Нагрівати на низькій температурі.

В іншому посуді змішати 2 столові ложки борошна, 2 курячі яйця і половину склянки цукрового піску. Якщо маса погано промішується, влити трохи холодного молока.

Як приготувати смачний універсальний крем

Цукрово-яєчну масу ввести в молоко, коли воно близьке до кипіння. Вливати потроху інтенсивно помішуючи масу. Коли вона загусне, зняти з плити і відразу втрутити 3 столові ложки шоколадного плавленого сиру.

Найкращий рецепт еклерів із заварним кремом: здивуйте своїх гостей
Найкращий рецепт крему

Коли крем стане однорідним, залишити його остигати, прикривши посуд. Якщо він потрібен для просочення торта, можна використовувати прямо в гарячому стані. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.