Десерт з кисломолочного сиру, що виглядає, як ресторанна страва: рецепт приготування ароматних мінічизкейків

Порадуйте своїх близьких дуже смачним десертом, що просто та легко готується. Сирні тістечка виходять легкими й ніжними та довго залишаються свіжими.

Інгредієнти

Пісочне печиво – 150 грамів;
Вершкове масло – 60 грамів;
М’який кисломолочний або вершковий сир – 400 грамів;
Цукор – 100-130 грамів;
Курячі яйця – 2 штуки;
Ванілін;
Кукурудзяний крохмаль або борошно – 15 грамів;
Сметана – 100 грамів.

Інструкції з приготування

Для основи беремо пісочне печиво та подрібнюємо його у блендері або качалкою у дрібну крихту. Висипаємо його у миску та додаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо до однорідності.

Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру
Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру

У форми для кексів вставляємо паперові форми (можна використовувати силіконові). Викладаємо крихту по формочках приблизно по одній столовій ложці. Звичайною чаркою щільно притискаємо печиво.

Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру
Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру

Домашній кисломолочний сир перетираємо через сито (можна замінити на вершковий сир) та додаємо цукор. Регулюйте кількість цукру за власними вподобаннями. Збиваємо до однорідності міксером на середній швидкості. Вбиваємо яйця та знову перемішуємо все міксером. Останнім етапом приготування остови, додаємо ванілін, сметану (краще брати жирну, так тісто вийде густішим) та кукурудзяний крохмаль. Крохмаль можна замінити на борошно. Перемішуємо все до однорідності.

Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру
Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру

Викладаємо сирну масу у формочки. Обережно ложкою розрівнюємо поверхню майбутніх чизкейків. Випікаємо у заздалегідь розігрітій духовці при температурі 160 градусів приблизно 15 хвилин. Після випічки даємо виробам охолонути у формі. Прикрашаємо десерт варенням, джемом, ягодами, фруктами, кокосовою стружкою або шоколадом. Обирайте з того, що є у вас в запасах. Смачного.

Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру
Рецепт приготування мінічизкейків з кисломолочного сиру

Також, запрошуємо вас відвідати наш YouTube-канал, де редактори публікують відеорецепти смачних страв та розповідають цікавинки про українських знаменитостей. А новий рецепт сирного крем-супу з хитринкою від Євгена Клопотенка, обов’язково вас зацікавить.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.