Торт без випічки з доступних інгредієнтів: варене згущене молоко, печиво і десерт майже на столі

Не любите возитися з тістом, але дуже хочеться посмакувати ніжним та неймовірним тортом? Рецепт десерту без випічки вам допоможе. Його обожнюють не тільки дітлахи, а й дорослі.

Для того, щоб побалувати себе та рідних простим і смачним тортом, зовсім не обов’язково годинами стояти біля плити. Печиво, згущене молоко, сметана та банани зроблять справжнє солодке диво.

Десерт прекрасно впишеться як в щоденне, так і у святкове меню. Також рецепт такого торта виручить, коли ви знаєте, що прийдуть друзі, і вам хочеться здивувати їх чимось солодким, приготованим власноруч. Цей торт на деяку мить повертає в часи дитинства, коли мама чи інші родичі представляли нам неймовірну смакоту, яку зробили за декілька хвилин.

Торт без випічки

Інгредієнти

  • Сметана – 300 г
  • Варене згущене молоко – 300 г
  • Печиво ванільне – 600-700 г
  • Банан – 1-2 шт.
  • Шоколад – 1 плитка
  • Рослинна олія – 5 ст. л.

Приготування

В глибокій посудині змішуємо сметану з вареним згущеним молоком.

У форму викладаємо першим шаром печиво, далі зверху приготований крем зі сметани та вареного згущеного молока, потім нарізані шматочки банана і так продовжуємо робимо, поки не закінчаться всі складові.

Важливо після кожного прошарку злегка придавлювати печиво в крем.

Завершуємо приготування десерту шоколадною глазур’ю. Для цього розтоплюємо шоколад, додаємо рослинну олію, все добре перемішуємо до однорідної консистенції. Виливаємо на торт останнім шаром та відправляємо настоятися в холодильник на ніч.

Торт без випічки

Наступного дня можна його діставати, зробити ароматний чай або каву, зустрічати друзів чи дивувати своїх рідних. Всім смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.