Готуємо “нутеллу” вдома: без цукру та варки всього за 2 хвилини — виходить навіть смачніше, ніж у магазині

Безумовно, дітям все важче запропонувати якусь домашню альтернативу солодощів, коли на поличках в магазинах є неймовірний вибір смаколиків.

Коли в асортименті різноманітних магазинів з’явилися такі солодощі, як шоколадна та арахісова паста, знайти альтернативу вдома таким смаколикам стало майже неможливо. Домашня варена згущенуа та інші солодощі, які раніше користувалися великим попитом почали відходити на задній план.

І хоча Nutella здебільшого доступна для придбання для всіх шарів населення, все ж таки хочеться побалувати дітей чимось більш домашнім. Тим паче, що вартість все одно виходить нижчою.

Для того, щоб реалізувати технологію приготування цієї пасти, вам потрібно не так багато часу, але достатньо велике бажання. Не бійтеся експериментувати на кухні, тим паче, що шоколадну пасту майже неможливо зіпсувати, і яким результат не був, її все одно з’їдять.

Ба більше, така паста прекрасно підходить не тільки для солодких бутербродів, але і для створення різноманітних десертів. Ви можете користуватися нею для тортів, кексів, заповнення трубочок, тощо.

Інгредієнти

  • 150 г фундука
  • 100 г вершкового масла
  • 5 чайних ложок какао
  • 300 мл згущеного молока.

Рецепт приготування неймовірної шоколадної пасти

В результаті вийде 450 мілілітрів пасти. Насамперед необхідно подрібнити фундук до консистенції жирної горіхової пасти за допомогою блендера або кавомолки.

Рецепт приготування неймовірної шоколадної пасти

При необхідності процедуру можна повторити кілька разів. Потім необхідно перекласти в чашу блендера горіхову масу, потім укласти розм’якшене вершкове масло кімнатної температури, молоко, що згущує, і какао.

На завершення залишилося лише перемішати всі інгредієнти за допомогою блендера. Навіть якщо господарка не має блендера, все можна перемішати за допомогою ложки або віночка. Головне, щоб вийшла маса однорідної консистенції.

Рецепт приготування неймовірної шоколадної пасти

Отриману пасту краще сховати у якусь банку та поставити в холодильник. Зберігатися вона буде впродовж декількох тижнів. Однак, варто її з’їсти скоріше, адже вона може зацукруватися. Також ви можете додавати до неї різні інгредієнти за своїм бажанням.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.