Заварний крем “Лимончик” вразить чудовим смаком: приготуйте за хвилину без зусиль — шикарно тримає форму

Цей крем ідеально підходить до будь-якої нагоди, але особливо для тих, хто обожнює цитрусовий присмак та аромат. Обовʼязково його спробуйте!

Доволі часто ми зіштовхуємося з проблемою, коли дійсно незрозуміло, чим наповнити той чи інший десерт, а також яку його подати. Лимонний крем може стати прекрасною підказкою у цій задачі, адже він має приємний та виражений аромат, а також здатний надати вишуканості будь-якому заходу. Усе що від вас вимагається, — це невеликий набір продуктів, а також бажання здивувати свою публіку.

Звичайно, щоб отримати найкращий результат, до десерту краще придбати справжній фрукти, можливо сироп, а також доповнити його желе чи джемом. І тим не менш, з якої сторони ви не підійшли до цього завдання, крем все одно вийде дуже смачним та корисним.

Заварний крем “Лимончик” має виражений цитрусовий смак, відмінно підходить для тортів, тістечок та інших десертів. Приготувати його можна швидко, а крем зберігається в холодильнику до 5 днів. Крем можна їсти і просто з хлібом, неймовірні ласощі.

Інгредієнти

  • 3 лимони
  • 3 яйця
  • склянка цукру
  • столова ложка крохмалю
  • 150 г вершкового масла.

Як приготувати найсмачніший лимонний крем

З лимонів зніміть цедру, вичавіть сік. 2 столові ложки соку змішайте з крохмалем, туди ж відправте половину цукру та яйця, збийте злегка.

Яйця розбийте в окрему ємність
Як зробити смачний лимонний крем

Сік, цедру і цукор, що залишився, прогрійте, щоб крупинки розчинилися, потім процідіть.

Гарячий сік тонким цівком введіть в яєчну масу, постійно помішуючи, яйця не повинні згорнутися. Крем поступово нагрівайте, стежачи, щоб не утворювались грудки.

Італійський десерт панакота: вершково-кремове желе, яке нагадує морозиво
Приготування лимонного крему

Коли він загусне, приберіть з вогню. Вмішайте масло, остудіть, накривши посуд, щоб продукт не завітрився.

Обов’язково крем охолодіть спочатку до кімнатної температури, а потім поставте до холодильника. Не забувайте, що такий крем ідеально підходить не тільки для бісквітних коржів чи медовика, але і, наприклад, для заповнення ним профітролей. Також сміливо намазуйте його на хліб та їжте з чаєм.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.