Всього 10 хвилин і соковитий десерт готовий: рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша

Немає бажання довго стояти біля плити, а так хочеться чогось смачненького та солоденького? Вихід є! Приготуйте смачненькі трикутнички з лаваша.

Хочеться попити чайку зі смачненьким, побалувати себе солодким, але вдома нічого немає? Вам допоможе звичайний лаваш. Всього 10 хвилин, кілька простих дій і на вашому столі з’явиться апетитний десерт.

Солодкі конвертики з лаваша за цим рецептом виходять надзвичайно смачними. Окрім того, дуже прості в приготуванні. Обов’язково спробуйте й ми впевнені, що ви приготуєте їх ще не один раз. Крім того, ви можете експериментувати з начинками. Не соромтеся, змінюйте, пробуйте й обов’язково залишитеся задоволені результатом.

Інгредієнти

  • Лаваш – 1-2 листики;
  • Кисломолочний сир – 350 грамів;
  • Сметана – 2-3 столові ложки;
  • Родзинки – 20-30 грамів;
  • Ванілін – дрібка;
  • Цукор – 2-4 столові ложки;
  • Яйця – 1 штука.

Інструкції з приготування

Лаваш нарізаємо на довгі смужки. Для начинки, додаємо до кисломолочного сиру, цукор, ванілін, родзинки та сметану, також, за бажанням до начинки можна додати шоколадну крихту, або фрукти. Ретельно все перемішуємо. В мисці розбиваємо яйце та збиваємо його виделкою до однорідності.

Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша
Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша

На кожну смужку лаваша викладаємо одну-дві столові ложки начинки та згортаємо його у конвертик. Не соромтеся експериментувати з начинкою. Наприклад, дуже смачно буде, якщо  натерти яблуко та додати трохи цукру. Готові трикутники обмащуємо у яйці.

Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша
Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша

На розігріту пательню наливаємо краплю рослинної олії. Обсмажуємо трикутнички на середньому вогні по до золотистого кольору, приблизно 2 хвилини. Після того, як лаваш підрум’янився з одного боку, перевертаємо конвертики на інший та смажимо ще 2 хвилини. Смачного.

Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша
Рецепт приготування солодких конвертиків з лаваша

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.