Неймовірно простий та дуже смачний десерт з 4-х інгредієнтів: рецепт бананового “Сметанника” без випічки

Десерти, це не завжди купа клопотів та багато часу на приготування. Пропонуємо спробувати простий банановий тортик, що вразить ваші смакові рецептори.

“Сметанник” готують господині здавна. Раніше у селищах жінки замішували тісто з використанням залишків сметани, смажили їх на пательнях та перемазували сметанним кремом. Цей десерт був дуже популярним й отримав свою назву через основний інгредієнт.

Торт “Сметанник” є популярним десертом, що готується з використання сметанного крему. Цей торт має масу варіацій, а кожна господиня готує його за власним, перевіреним рецептом. Проте, не завжди вистачає часу, щоб створити свій улюблений кулінарний шедевр. Тому ми пропонуємо просту альтернативу.

Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки
Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки

Запропонований рецепт відрізняється своєю простотою у приготуванні, адже вам не потрібно стояти біля духовки та випікати коржі. До того, вам не потрібно замішувати тісто. А вже за 10 хвилин, на вашому столі красуватиметься чудовий тортик. Він не тільки швидкий у приготуванні, а й дуже смачний. Поєднання сметанного крему та бананів досить вдале та зможе вразити поціновувачів солоденького.

Інгредієнти

Банани – 7 штук;
Печиво – 5 пачок\80 штук;
Сметана – 600 грамів;
Цукрова пудра – 150 грамів.

Інструкції з приготування

Банани очищуємо та нарізаємо кружечками. В мисці змішуємо сметану з цукровою пудрою та збираємо масу міксером 2-3 хвилини.

Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки
Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки

У форму, або просто на пергамент викладаємо цільно викладаємо печиво. Зверху змащуємо його кремом та викладаємо банани. Таким чином викладаємо 4 шари. Зверху та по боках обмащуємо торт кремом та присипаємо крихтою печива.

Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки
Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки

Тортик можна їсти одразу. Проте, краще залишити його на годинку, щоб він гарно просочився. Смачного.

Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки
Рецепт приготування бананового Сметанника без випічки

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.